Denuncias por acampar y llevar perros en la playa

|

Valorar:

La unidad del Servicio Especial de Control de Ordenanzas Municipales de la Policía Local de Ciutadella levantó este pasado jueves hasta cuatro denuncias por incumplimiento de las ordenanzas de playas.

Concretamente, entre las 8 y las 11 horas de la mañana, tramitó dos denuncias por llevar perros sueltos en la playa de La Vall y Es Talaier, y otras dos denuncias por acampada ilegal en la Vall.

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 3

mas control, mas multas
Hace más de 6 año

Ladridos, meadas, cagada, perros peligrosos y mucho mas

Valoración:5menosmas

nasi
Hace más de 6 año

és una vergonya com tenen Ciutadella de merda es cans , que posin multes ja¡¡¡

Valoración:14menosmas

Gin Net
Hace más de 6 año

Tambien se pueden pasar por Cala Santandria, en el pinar que hay casi al final de la derecha mirando la cala desde la arena. Ya hace un par de años que se acampan con DKW's y como no!!! Para ser un autentico perro flauta en la indumentaria a de haber un perro flaco y desañilado que excreta libremente por el entorno sus heces, heces que nunca son recogidas por los propietarios

Valoración:9menosmas

i els cavalls?
Hace más de 6 año

I que passa amb el maltracte consentit que pateixen els cavalls a les festes? No els deixen casi descansar perquè han de tornar a sortir al dia següent de bon matí, no els donen casi aigua...Aquí ningu diu res??

Valoración:-9menosmas

Crític
Hace más de 6 año

En primer lloc dir que m'agraden els animals, inclosos cans i moixos. Dit això, hem de reflexionar amb el sentit comú (que ja sé que és el menys comú dels sentits) i recórrer a la legalitat. Primer començaré pel segons aspecte: una ca no té cap feina, ni fermat ni lliure a cap espai d'ús recreatiu públic i menys encara a una platja. La gent que diu que estima els animals té tot el seu dret, però en l'àmbit privat. Quan surt el carrer, la seva conducte i el de la seva mascota, s'han de sotmetre a les normes legals i socials. Els animals de companyia no són persones ni tenen els mateixos drets ni han de rebre la mateixa consideració. Està prohibit dur animals amollats, en general, i està prohibit dur-los a la platja. I punt, I ja no parl de les bruteses dels cans als carrers. De cada dia les ciutats i els pobles són més plens de pixats i defecacions. És cert que alguns les retiren, però molts no. I ara parlaré dels moixos. Els moixos no poden anar a lloure pel carrer. Els estudis científics demostren el perill real que suposen per la fauna silvestre i a gairebé tots els països civilitzats i amb una mica de cultura són estrictament controlats. Res de colònies controlades amb animals esterilitzats. Els moixos han de ser a la llar, si és que algú necessita un animal de companyia per raons psicològiques o perquè li agrada cuidar-lo, però fora de les cases no tenen cap raó de ser. No es pot donar aigua i menjar als moixos ja que multipliquen exponencialment les seves poblacions i, malgrat el control, mai no funciona. I què propòs?. A banda de incrementar la vigilància sobre les activitats diàries, també s'ha de fer obligatori que tots els animals domèstics portin xip i paguin una taxa anual. Els animals domèstics haurien de ser venuts només per empreses autoritzades i registrades i ja s'haurien de lliurar esterilitzats. Si algú es vol dedicar a la cria que hauria d'aconseguir una llicència de nucli reproductiu, demostrar l'adequació de les instal·lacions i pagar els imposts corresponents a les activitats econòmiques.... Els carrers fan oi i, atesa la impunitat en què actuen, molts de propietaris es creuen en tot el dret del món. Els seus cans no fan cap mal si pixen a qualsevol cantó (sobretot perquè no és ca seva) o la roda d'un cotxo (mentre no sigui el seu, és clar) o si un ca lladre o encalça un al·lot o una persona (segur que és culpa seva, l'animalet només vol jugar).... I així anam....

I molts polítics no s'atreveixen a dir res, perquè no volen perdre cap vot ni que els animalistes no parlin malament d'ells.... Idò, si jo ho fos, us ben assegur que aquest tema quedava resolt el primer mes de legislatura i això només amb la Llei vigent en la mà i amb el sentit comú. I després modificaria algunes normatives, massa flexibles, referents a animals abandonats que tenen un cost elevadíssim sense cap justificació. I, per descomptat, cap subvenció a tota la colla que s'apunta a fer ONG d'animals abandonats. Les úniques ajudes han d'anar cap a la flora i la fauna silvestres, la resta és tirar els doblers públics.

Valoración:-1menosmas

Laura
Hace más de 6 año

Que poca tolerancia

Valoración:-11menosmas

bañista
Hace más de 6 año

Independientemente de los dueños irresponsables . Se permite que embarcaciones de gran tamaño lleguen a clavar sus hélices en la arena de la orilla de Son Bou (llamas al 112 y te dicen que pueden hacer lo que les de la gana). Es necesaria una mayor responsabilidad ciudadana.

Valoración:15menosmas

Galifardeu
Hace más de 6 año

Estoy totalmente a favor de los antiperros., no pueden ir a las playas y van, se orinan por las calles y defecan donde quieren, no deberian permitir tenerlos en los pisos, es patetico encontrate en un ascensor., apestan,.., pero que pasa ,,,,,con los niños desamparados que hay por el mundo y tambien en España., no hay ni un solo veterinario, que no esté forrado de pasta-.,

Valoración:-1menosmas

guau guau guau guau guau
Hace más de 6 año

¿Los amantes de los perros no entendéis que molestáis? con los ladridos, con las meadas por las calles, con las cagadas de los perros por que aun que las recojáis siempre dejáis restos, si los dejáis sueltos es un animal sin control, cuando vais por las aceras de las calles con vuestros perros casi no dejáis pasar a la gente...........

Valoración:-10menosmas

Costa Norte
Hace más de 6 año

Alaurenc repasate competencias , se dieron las de playas a los Ayutamientos , para cuando denucias en , Pregonda , Bimella , Cavalleria o Tirant , venta ambulante . perros suletos . acampadas .

Valoración:12menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 3