Ferreries pide refuerzos policiales a Ciutadella para la noche de Carnaval

|

Valorar:
preload
La Policía Local de Ferreries

La Policía Local de Ferreries solicita tres efectivos para reforzar la seguridad del sábado 2 de marzo.

27-06-2017 | R.S.

Ante la previsible afluencia de jóvenes en Ferreries con motivo de la celebración de Carnaval, la Policía Local de este municipio pide colaboración a los agentes de Ciutadella con el fin de garantizar la seguridad durante la noche del sábado 2 de marzo.

El máximo responsable de la comisaría de Ferreries, Simón Bosch, justifica que «el Carnaval de Ferreries ha cogido mucha fuerza en los últimos años», puesto que el sábado noche se concentra «mucha gente joven de otras poblaciones». Por ello, solicitan tres efectivos para reforzar el servicio desde las 22.30 de la noche hasta las 6.30 de la madrugada, la franja horaria con más actividad.

Sin embargo, los agentes de la Policía de Ciutadella descartan esta posibilidad al considerar que el convenio que marca las bases para este tipo de colaboraciones (el mismo que rige los refuerzos para las fiestas patronales) no se adapta a la normativa vigente, tal y como lo manifestaron con anterioridad a esta solicitud. Así lo confirman representantes sindicales de Comisiones Obreras a pesar de lamentar que la decisión pueda afectar al servicio policial de Ferreries.

Dadas las circunstancias, Bosch indica que se ha dado una semana de plazo para responder y que, en caso de no obtener respuesta, se solicitarán refuerzos policiales a otros municipios.

En cualquier caso, Bosch asegura tener garantizada la presencia de la Guardia Civil para reforzar a los cuatro efectivos de los que dispondrá la Policía de Ferreries para la noche del sábado de Car

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2

Respecte
Hace 6 meses

El que podem arribar a llegir... "nomes asseguts a l'oficina... 4 voltetes i ja està..." Ara, quan algú té un problema per petit que sigui, qui son els primer que arriben a la teva casa? Qui arriba abans que l'ambulancia? La policia LOCAL. Prou queixes ja que encara els de Ferreries acabarem com Migjorn que tot el vespre no te ningu....

Valoración:7menosmas

PoloMerche
Hace 6 meses

Ciutadellenca perquè escoltar-los si total no fan bé el seu ofici, només es dediquen a donar voltes pel poble, després veuen baralles, aldarulls o problemes entre persones i no baixen del cotxe, s'esfumen com si no haguessin vist res

Valoración:-3menosmas

Sempre igual
Hace 6 meses

A que esperen es ajuntament com ciutadella,alaior,mao, ferreries per treure places per Policies! No entenc res.. doblers per altres coses sempre n’hi ha..

Valoración:2menosmas

Flacs
Hace 6 meses

Tenen a un futimé de gent de entre 25 i 40 anys cremadísims a interinatges i inseguretat laboral, no treuen ses places, cuan no es que en sobrin, es que en falten!!! Que costa tenir sa gent a gust i mes molts d'ajuntaments que per sigles haurian de estar amb es treballador no? Pero no a Ferre, ciuta.....sino a tots es pobles gent que fa mes de 10 anys que fa feina i as seus municipi no a tret places de funcionari a concurs en tot aquet temps.....ciutadella, ferre, maó, mercadal......fa pena.

Valoración:1menosmas

Nineta
Hace 6 meses

Açò és bo d'aclarir que es llevar es mal i s'uguent. O sigui seguir sa norma ja establerta de que tal com diu sa llei no está permés beure alcohol a sa via pública. Me pens que s'aclaririen més de dos problemes.

Valoración:2menosmas

PoloMerche
Hace 6 meses

Millor que es quedin tancats a l'oficina, total pel que fan i faran, haurien de canviar la plantilla sencera al municipi de ferreries, per que no fan res només 4 voltes, que es quedin a l'oficina que ja s'encarreguen els joves de tenir cura de la bona festa Visca Ciutadella !!!!

Valoración:-16menosmas

Ciutadellenca
Hace 6 meses

Joana Gomila, fas lo que vols amb ells, escolta'ls!! Obriu places noves! Hi ha que ampliar plantilla! Molts se jubilen o passen a segona activitat, posau una solució ja que no deu ser tant complicat...

Valoración:7menosmas

Menorqui100
Hace 6 meses

A que esperau a treure més places de policia local. Falten efectius a tots es municipis i es que hiha estàn cremats i algu majors

Valoración:12menosmas

Acció/reacció
Hace 6 meses

Sa solució es convocar més places. Així tothom content. Lo que no pot ser es que”obliguin a fer hores extres” a doblar turnos quant sa solució es ben fàcil: Treure convocatories per MES POLICIES! Fa rabia veure com gasten es doblers amb tonteries i no poguem treure mes places per nous polcies quant velar per sa seguridad de tots es ciutadans es importantisim..

Valoración:5menosmas

ferrerienc
Hace 6 meses

Sa Policía Local de Ciutadella només s'enrecorda de Ferreries els diumenges dematí d'estiu per pasar-hi, per arribar a Serpentona a fotra multes fins que s'acaben es talonaris, Açó si que els interessa.

Valoración:17menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2