Sant Climent 2019

Sigue en estado grave la mujer herida en las fiestas de Sant Climent

Los médicos evalúan su posible traslado a Palma

|

Valorar:
preload
Los heridos fueron atendidos por los servicios de emergencias

Los heridos fueron atendidos por los servicios de emergencias

Javier Coll

La mujer de 49 años que resultó herida este domingo en las fiestas de Sant Climent continúa ingresada en la UCI del hospital Mateu Orfila y su estado es estable dentro de la gravedad.

Según informan fuentes del centro, los médicos están en contacto con el servicio de neurocirugía del hospital de Son Espases de Palma para evaluar y decidir el momento de su traslado a Mallorca, aunque no se ha precisado si será este lunes.

La mujer, natural de Ferreries pero residente en Es Migjorn, sufre traumatismo facial severo tras recibir la coz de un caballo en la cara. Los hechos sucedieron en la calle de Sant Jaume, cerca de la plaza donde se estaba celebrando el jaleo. Después de estar parado más de media hora, el alcalde de Maó, Héctor Pons, anunció la decisión de suspender los actos ecuestres de la tarde, por lo que el jaleo quedó finalizado.

Por lo que respecta a la otra persona herida en el mismo incidente, un hombre de 39 años, recibió el alta en la tarde del mismo domingo el alta médica en el Mateu Orfila.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2

Pacorro
Hace 11 meses

Los caballos no son para fiestas ni jugar.

Valoración:-3menosmas

El Capitan Trueno
Hace 11 meses

Caballos solo para dispersar motines y maniestaciones ilícitas.No se juega con los pobres animales sometidos a los golpes de los locos borrachos que se ponen delante de un animal. Estas fiestas siempre están llenas de borrachos.La excusa son las fiestas y la celebre pomada de Gin Xoriguer. En Menorca no se sabe hacer fiestas sin caballos ni alcohol. Esto lo he visto desde hace mas de 60 años.Tendria que estar prohibido el alcohol en las fiestas de Menorca., A ver cuantas votaciones negativas.tengo ?? desearía llegar hasta las 100. Gracias.

Valoración:7menosmas

Mahones
Hace 11 meses

Es comentarios de que si es culpa de cavalls de lloguer i Caixers joves. Primer es cavall que va ferir no era de lloguer i es caixer no era jove. Avegades es caixers amb més experiencia treim cavalls joves, i mus pot anar pitjor que a nes joves amb cavalls de lloguer, per lo tant no ataquem sempre a nes mateixos. Son coses que poden passar, que tengui una recuperacio rápida na Núria!

Valoración:44menosmas

He
Hace 11 meses

No enteng perque es te que acabar sa feste per un accident aixi, em sap greu per aquesta senyora, pero no es pot acabar la festa, per una amb s'any que hiha. Per mi I per molte gent es normal que pasi coses axi, acabará que posaren un nombre de aforament perque no hi hagi aglomeracion

Valoración:-52menosmas

yoel
Hace 11 meses

a sant joan no importa que botin els cavalls(nomes pssetgen i 4 bots mal contats), als altres pobles els cavalls si que boten, i estan mes preparats per ses festes de poble(jaleos) , a ciutadella tenen mes resistencia perque fan moltes mes hotes , pero lo que es diu festa festa no en fan.....a mes com es que es mescla aqui a SANT JOAN, si ni pinta ni deixar de pintar,, no ho entenc

Valoración:-14menosmas

Rural
Hace 11 meses

Per ciudadana. Que sepis que per Sant Joan , és sa festa que surten més cavalls de lloguer , juntament amb ses de gràcia. I molts de caixers només han colcat 3 0 4 horetes.Es que no ha passat cap accident mai per sant Joan? Es fanatisme és sec!!!

Valoración:35menosmas

Psss
Hace 11 meses

no iba con segundas he visto dos ambulancias entrando dentro del aeropuerto :S

Valoración:-35menosmas

Yomismo
Hace 11 meses

S'haurien de demanar explicacions i si fa falta denunciar es fets... que es cavallers (no tots) es pensén que son agents de s'autoritat dalt es cavall i que comanden per es fet de ser cavallers... I fan lo que volen sensor pensar amb sa gent que Hi ha al seu rodol... Si un cavall no es apte que no surti, si un cavaller no es apte que tampoc surti... Que hem de esperar que hi hagi mes desgracies? I si sa próxima ets tu?

Valoración:56menosmas

CIUDADANO
Hace 11 meses

Esteis mesclant "ous amb caragols" com deim per aqui. Aquet desgraciat accident no va passar dins es jaleo i per lo que m'han dit es cavaller si que te molta experiencia. Son desgracies que passan i afortunadament no son tantes. Ara duim ses coses d'un extrem a s'altre, Cuants accidents de cotxe tenim per ses nostres carreteras? quanta gent a perdut sa vida per causa de gent imprudent i en aquets casos no hi entra cap animal per enmig? Siguem un poc realistes...........quan vas a ses festes saps es perill que hi ha. No mus carreguem ses nostres tradicions, arribarà un moment que tot lo que sa feia abans estarà malament, prest ni de casa sa podrà sortir. Estat un desgraciat accident, peró com passa amb totes ses coses darrerament sa te que cercar un culpable si o si.

Valoración:111menosmas

Margalida
Hace 11 meses

M’agradaria saber perquè si xerram de “botellon” tothom està d’acord en que el joventut no hauria de beure i es fan campanyes de prevenció de alcoholisme amb multes a pares que no controlen el que fan els seus fills. En canvi a ses festes, el descontrol que hi ha amb els més jovenets, que els veus a terra borratxos i borratxes, fent tombs i ficant-se enmig del jaleo, això ho tenim que permetre perquè està bé pues son festes. Els cavalls no podem ni de broma pensar que controlen tot el temps i menys quan hi ha tanta aglomeració de gent al seu voltant, per tant, sí, estic d’acord cada dia més en que ja n’hi ha prou de permetre aquesta falta de seguretat i irresponsabilitat per tolerar que uns quants egoistes pensin només en la seva diversió. Cavalls i gent no han d’ocupar el mateix espai i algú hauria de controlar al jovent durant les festes, Esper que aquesta pobre dona es recuperi del tot, però amb el cervell actiu i menys cec dels responsables això s'hauria evitat.

Valoración:40menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2