Agredida dos veces en Ciutadella por el mismo hombre en pocas horas

|

Valorar:

Primero se peleó y fue agredida en la Plaza de la Pau y dos horas después en un piso de la calle Degolladors, de Ciutadella, el viernes sobre las 23 horas por el mismo hombre.

La mujer, española de 37 años, había mantenido una disputa con él en plena vía pública. Al parecer discutían por un robo, aunque la mujer ha protagonizado peleas similares en otras ocasiones. A resultas de esta tuvo que ser trasladada al Centro Médico del Canal Salat con abundante sangre que emanaba de su cabeza.

La mujer renunció a ser evacuada al Hospital Mateu Orfila, y al parecer se mostró agresiva con el personal sanitario, pero un par de horas más tarde volvía al Canal Salat, de nuevo sangrando en la cabeza y contusionada. Explicó a los agentes de la Policía Nacional que había ido a casa del mismo hombre con el que se había peleado antes para pedirle sus llaves, y este la había vuelto a agredir. La Policía finalmente detuvo al presunto agresor, también español, de 41 años.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Ciutadellenca
Hace 2 meses

FORA ES OKUPAS YA, NO ENTENC COM NO ELS TREUEN COM VAN FER FA POC A UNES CASES APROP DE SA PLATJA GRAN, NO U ENTENC.....

Valoración:7menosmas

Maria
Hace 2 meses

veïna. La bruticia es el me et preocupa en un cas com aquest? a mi me preocupes tu

Valoración:-8menosmas

veïna
Hace 2 meses

Conviure i presenciar aquesta mena d'espectacles és vergonyós i inhumà, som testimoni d'aquestes frequents baralles i fan pena per la seva actuació incívica, van beguts deixen llaunes i bòtils de cervesa per a tot arreu per el pàrquing, conviuen amb una bruticia espantosa. Crec que s'haurien de prendre mesures més serioses i portar-los a centres a on realment els puguin ajudar. Esper que les autoritats reaccionin prest i hi posin sol·lució abans de que sigui massa tard.

Valoración:19menosmas

Xiprinant
Hace 3 meses

Sap tothom que quan es xerra de «piso de Degollador» es refereix als pisos okupats del tunel. La baralla de divendres passat que va fer eco el diari, també era del mateix personal. Divendres aquesta senyora anava ben torrada (o cosa més) amb una barrera d’obra becoll i cridava «¡hoy va a morir alguien!».

Valoración:80menosmas

margaret
Hace 3 meses

Jo !!!!, quin personal

Valoración:56menosmas

Sempre igual a degollador
Hace 3 meses

Em sembla increible tot el que passa en aquell carrer ple d'ocupes. Només porten problemes. Dia si dia també. Pobres veïns. A menorca no volem aquest tipus de xusma violenta i drogadicte. Potser els ciutadans hauriem d'actuar ja que la policia, amb les lleis que hi ha, no poden fer gaire cosa més.

Valoración:108menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1