Conciliador i pacifista. El bisbe auxiliar de Barcelona, Sebastià Taltavull, va oficiar la missa citant les paraules del Papa contra el terrorisme i recordant el missatge de pau i tolerància que identifica la religió | Pau Gener

TW
2

Al voltant de 250 persones es van reunir aquest divendres vespre en la missa commemorativa del martiri de Sant Joan Baptista a l'ermita rural de Sant Joan de Missa (Ciutadella).

La celebració de la missa, presidida per monsenyor Sebastià Taltavull, bisbe auxiliar de Barcelona, va anar acompanyada d'una festa popular, amb música d'havaneres i ball de fandango. El grup Llambre i el grup folklòric Sant Isidre van amenitzar la vetllada en què no van faltar coques i productes típics que els assistents van compartir en una bereneta informal a les portes de l'ermita.

L'ambient, distès i familiar, convidava a gaudir de l'entorn natural i l'acte es va allargar fins ben entrada la nit, cap a les 23.30 hores. Diferents assistents a la celebració van donar un petit obsequi que es va rifar en el transcurs de la festa. Les aportacions anaven des d'una ensaïmada mallorquina fins a una carota, que enguany havia pintat na Pili Anglada. Els doblers recaudats amb el sorteig es destinaran al manteniment de l'ermita.