Coques i havaneres en record de Sant Joan Baptista

Les aportacions materials dels assistents es van rifar per recaudar fons per assegurar el bon manteniment de l’ermita

|

Valorar:
preload
Conciliador i pacifista. El bisbe auxiliar de Barcelona, Sebastià Taltavull, va oficiar la missa citant les paraules del Papa co

Conciliador i pacifista. El bisbe auxiliar de Barcelona, Sebastià Taltavull, va oficiar la missa citant les paraules del Papa contra el terrorisme i recordant el missatge de pau i tolerància que identifica la religió

26-08-2016Pau Gener

Al voltant de 250 persones es van reunir aquest divendres vespre en la missa commemorativa del martiri de Sant Joan Baptista a l'ermita rural de Sant Joan de Missa (Ciutadella).

La celebració de la missa, presidida per monsenyor Sebastià Taltavull, bisbe auxiliar de Barcelona, va anar acompanyada d'una festa popular, amb música d'havaneres i ball de fandango. El grup Llambre i el grup folklòric Sant Isidre van amenitzar la vetllada en què no van faltar coques i productes típics que els assistents van compartir en una bereneta informal a les portes de l'ermita.

L'ambient, distès i familiar, convidava a gaudir de l'entorn natural i l'acte es va allargar fins ben entrada la nit, cap a les 23.30 hores. Diferents assistents a la celebració van donar un petit obsequi que es va rifar en el transcurs de la festa. Les aportacions anaven des d'una ensaïmada mallorquina fins a una carota, que enguany havia pintat na Pili Anglada. Els doblers recaudats amb el sorteig es destinaran al manteniment de l'ermita.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Joan (DeCiutadella)
Hace más de 3 año

Va ser una llàstima que a la pregària de dijous a vespre hi hagués tan poca assistència. Una estona de pregària reposada, en aquest espai, ajuda més del que molts creuen. I referent al comentarista oficial que hi ha en tots els temes de religió, dir-li que abans s'informi. La "creueta" de la declaració de la renda la posa qui vol. Ningú està obligat a fer-la. Actualment no hi ha "subvencions" directes, com molts encara creuen.

Valoración:0menosmas

manumenorca
Hace más de 3 año

... los fieles colaboran al mantenimiento de la ermita? no tiene la iglesia bastantes fondos para hacerlo ella con las sumas que les pasamos ya todos con la asignación tributaria a tal efecto?

Valoración:-11menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1