Navidad 2016

El calendari més solidari

Per setè any consecutiu Aspanob i el bombers presenten la seva iniciativa

|

Valorar:
preload
Els nens s’ho van passar molt bé amb la sessió de fotografies del calendari

Els nens s’ho van passar molt bé amb la sessió de fotografies del calendari

Marian Mora

Els bombers d'AENA i l'Associació de Pares amb Nins amb Càncer de Balears (Aspanob) han realitzat una nova edició del calendari solidari que es presentà aquest divendres al Centre de Convencions des Mercadal.

És el setè any que s'edita el calendari solidari, que és una eina molt important per al finançament de l'associació a l'Illa. Segons, Joana Torres, representant d'Aspanob a Menorca i vicetresorera, l'any passat se'n van fer 1.200 exemplars i la recaptació fou molt important.

El primer calendari va sortir l'any 2010 i les primeres tirades eren de 600 a 700, però la solidaritat ha augmentat i ha permès que es facin més calendaris. L'objectiu de l'associació es poder arribar als 1.500 exemplars.

Cada exemplar es ven a un preu de 7 euros perquè es considera que la compra és una acció solidaria i que pretén recolzar aquesta activitat que ajuda les famílies de nens amb càncer que forçosament es tenen que desplaçar a l'hospital de Mallorca per a ser tractats.

La iniciativa va sorgir arran de l'amistat d'una mare amb un bomber de l'aeroport que ho va plantejar als seus companys. Des de llavors, el calendari ha anat evolucionat. Primer les fotografies només eren de bombers d'AENA i nens amb càncer. Progressivament es van anar incorporant a les fotografies del calendari els fills dels bombers, junt amb els nens en tractament. Darrerament també participen a les fotografies els bombers del Consell. «Els nens s'ho passen molt bé visitant als bombers», afirma Torres al temps que agraeix la participació dels professionals.

Aspanob té 29 anys d'existència, desenvolupant la seva tasca de suport assistencial, psicològic i logístic a les famílies afectades. A Balears es diagnostiquen una mitjana de 55 casos anuals de càncer infantil.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Pere
Hace más de 3 año

També estaria bé anomenar es fotògrafs que han participat. Ja que molt mèrit també és de ells, i ni un comentari de sa seva bona feina i predisposició.

Valoración:5menosmas

Dani
Hace más de 3 año

Tothom a comprarlo!

Valoración:23menosmas

Carlos el Mallorquin
Hace más de 3 año

Un gran gesto y una gran labor.

Valoración:19menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1