Navidad 2016

Ciutadella il·lumina el Nadal

L’Ajuntament renova l’enllumenat nadalenc en els carrers i places públiques amb una inversió de 5.000 €

|

Valorar:
preload
La decoració prenadalenca promoguda per l’Ajuntament i Ciutadella Antiga va començar a abrillar aquest dimarts als carrers de Ci

La decoració prenadalenca promoguda per l’Ajuntament i Ciutadella Antiga va començar a abrillar aquest dimarts als carrers de Ciutadella

06-12-2016Laura Amores

L'encesa de l'enllumenat nadalenc va protagonitzar aquest dimarts a Ciutadella el moment més espectacular de l'inici de les festes de Nadal, Cap d'Any i Reis, que es perllongarà durant les properes quatre setmanes.

Milers de bombetes enlluernaran els carrers i els espais públics més cèntrics de la ciutat, gràcies a la iniciativa impulsada per l'Ajuntament i la col·laboració de Ciutadella Antiga, que també s'implica en la revitalització comercial de la ciutat.

L'esdeveniment va ser seguit per centenars de persones, entre adults i fillets, que així mateix van poder gaudir de l'espectacle familiar a càrrec de la companyia La Tal, que va mostrar el seu «Carrilló musical», celebrat a la Plaça de la Catedral.

L'enllumenat nadalenc encès aquest dimarts està instal·lat a l'obelisc de la plaça des Born, l'arbre de Nadal de la plaça de ses Palmeres, ses Voltes i als carrers Major des Born, Maó, Seminari, Roser, Santa Clara, Carnisseria i Portal d'Artrutx.

[Lea la noticia completa en la edición impresa del 07 de diciembre en Kiosko y Más o My News]

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Ciutadellenc
Hace más de 3 año

Manu en Ciutadella se recoge mucha comida y sepas que en caritas reparten a todos los que necesitan incluso estan tirando caducada.No mesclis ous amb caragols.

Valoración:4menosmas

trasparencia
Hace más de 3 año

Al menos dicen cuanto se han gastado. En Mahon seguro que ha sido mucho mas y no dicen ni mu.

Valoración:-4menosmas

manumenorca
Hace más de 3 año

... las navidades son ya claramente unas fiestas de la gente, seculares... es el ayuntamiento el que pone la partida presupuestaria sacada de los impuestos de todos, los comerciantes los que más se benefician, la iglesia ni está ni se la espera, que no vengan luego a intentar reivindicar el componente religioso, que si lo tuvo ya no está más que en la intimidad de los hogares de los creyentes, como debe ser...

Valoración:-11menosmas

xaf
Hace más de 3 año

Manu: Cáritas depèn de s'església, i aquesta hi destina sa mateixa quantitat d'euros que a 13TV.

Valoración:7menosmas

Manu
Hace más de 3 año

Aquests 5.000 euros destinats a fomentar es consumisme jo els destinaria a càrites o a posar una taula davant de sa Catedral per donar menjar a qui no té res. Per a jo seria més simbòlic i obriria sa ment a més persones que ho tenen tot i es queixen. Posar betlems i llumets ens fa creure que tot va fantàstic i oblidam que hi ha gent que viu al nostre costat i no té casi ni per menjar

Valoración:-21menosmas

Ciutada
Hace más de 3 año

Tambien que hagan un repaso a las farolas de las calles de Ciutadella y en las urbanizaciones tambien hay residentes.No hay ningun empleado del ayuntamiento que vigile si hay alguna averia?Seria interesante.

Valoración:34menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1