Navidad 2016

Arriba la Llum de la Pau des de Betlem

Els escoltes han rebut a Ferreries la llum, que ja s’escampa per Menorca

|

Valorar:
preload
L’acte es va fer a la parròquia de Sant Bartomeu.

L’acte es va fer a la parròquia de Sant Bartomeu.

Gemma Andreu

L'Agrupament Escolta Sant Bartomeu, de Ferreries, ha estat l'encarregat de custodiar enguany la Llum de la Pau, per tal de repartir-la per Menorca i fer arribar l'esperit de concòrdia i conciliació que representa.

L'acte va tenir lloc a la parròquia de Sant Bartomeu, i hi van assistir membres de tots els agrupaments escoltes de Menorca, així com tot aquell que va voler compartir aquests moments especials.

La celebració va tenir música i pregàries, i es van projectar vídeos fet pels escoltes, en què explicaven, per exemple, què és per a ells la Llum de la Pau i la seva simbologia.

La flama

Dues caps de l'agrupament amfitrió van viatjar fa uns dies a Logroño, on havien d'encendre el fanal que havien de dur fins a Menorca, i que havia arribat des de Betlem.

Aquesta és una iniciativa del moviment escolta austríac, que des de l'any 1999 viatgen a Betlem i traslladen la Llum de la Pau fins a Viena, on es fa un acte amb escoltes de tot el món. I des d'allà, la flama s'escampa a tots els racons del món.

A Menorca, tothom qui ho vulgui podrà encendre la seva espelma a partir d'aquesta flama. Es repartirà als agrupaments de Ferreries (dissabte de Nadal sortiran a cantar nadales a les 17 h); Es Migjorn Gran (avui, 16 h), AE Tramuntana de Maó (Missa del Gall a Sant Francesc d'Assís, 20.30 h); AE Federico Pareja (Santa Clara, avui, 16h) i Sant Antoni Maria Claret (a la Missa del Gall) de Ciutadella; i Alaior (dia 24 matí).

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Joan (DeCiutadella)
Hace más de 3 año

Que aquesta llum i aquesta Pau tan desitjades, les sapiguem posar en les nostres vides cada dia. La Pau començarà quan cadascú de nosaltres la facem possible al nostre voltant. Bones Festes. Enhorabona als Escoltes. Sempre a punt.

Valoración:12menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1