Navidad 2016

Canvi d'any a l'aigua

Un grup de nedadors saluda el 2017 amb una capbussada a Binibèquer, i un altre va travessar la badia del port de Fornells el darrer dia de l'any

|

Valorar:
El grup de Joan Monjo s’ha tornat a capbussar, amb els seus capells del Pare Noel.

El grup de Joan Monjo s’ha tornat a capbussar, amb els seus capells del Pare Noel.

Gemma Andreu
El grup de Joan Monjo s’ha tornat a capbussar, amb els seus capells del Pare Noel.Aquests valents van ser els que van acomiadar el 2016 travessant el port de Fornells nedant

Almenys una vintena de persones van coincidir ahir migdia a la platja de Binibèquer per fer el primer bany de l'any, per començar-lo d'una manera diferent i amb bon peu.

Aquest ha estat el quart any que el grup de Joan Monjo s'ha posat el seu capell de Pare Noel i s'ha capbussat en aigües santlluïseres. I com ells, altres persones que també es van animar per començar l'any nedant, fent front als 16 graus de la mar.

I any nou, vida nova. Tal vegada per això va ser fàcil veure com alguns aprofitaven el dia per sortir a córrer o a fer ruta en bicicleta. Tal vegada, per cremar els excessos d'aquests dies.

Fornells

D'altra banda, un grup d'amics, a partir de la idea que va tenir Dani Triay al 2011, es troben el darrer dia de l'any per acomiadar-lo a l'aigua. Gairebé 30 nedadors es van citar a Fornells per recórrer una distància de 4.300 metres, en una travessa que per res va ser competititva i que es va poder gaudir amb una temperatura de l'aigua de 14,5 graus.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Kapak
Hace más de 4 año

La gent esta molt tocada, hahahaha

Valoración:-8menosmas

Cordura
Hace más de 4 año

¿ Una "capbussada" ?

Valoración:8menosmas

Chill
Hace más de 4 año

En mi pais lo han hacho también, pero con la temperatura de agua = 1

Valoración:2menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1