Els dimonis van estar acompanyats pels membres de la batucada de Ferreries. Junts van recórrer els carrers del centre fins a Sa Plaça, on va acabar l’espectacle. | Josep Bagur Gomila

TW
0

A Alaior van trobar un mètode per combatre el fred d'aquests dies. Va ser de la mà dels dimonis i la batucada, amb un cercavila que va recórrer els carrers del poble amb el foc com a gran protagonista.

L'Ajuntament d'Alaior va organitzar aquesta activitat, amb la col·laboració dels dimonis i la batucada de Ferreries, els grups Myotragus i Retrò, que van anar deixant ritme i calor al seu pas.

Noticias relacionadas

El recorregut va començar a la Plaça Nova, i van baixar cap al centre pel carrer Menor, fins a Sa Plaça, amb els dimonis fent exercicis de malabars, sempre amb el foc com a gran aliat.

En el cercavila hi van prendre part dimonis petits i grans, i van comptar amb la col·laboració dels veïns, que els acompanyaren, uns durant el recorregut i d'altres contemplant l'espectacle des dels portals. Després de prop d'una hora, els darrers moments de la festa van ser a Sa Plaça.