TW
8

MENORCA «Es Diari» va reunir la nit d'aquest dilluns, un any més, una important representació de la societat menorquina. Va ser en el tradicional Sopar de Sant Antoni, que es celebra cada 16 de gener. Més de 250 persones van assistir a aquesta vetllada, celebrada al Restaurant La Minerva, del port de Maó. Allà hi va ser la presidenta del Consell, Maite Salord, el conseller autonòmic, Marc Pons, el director insular de l'Administració General de l'Estat, Javier López Cerón, batles i regidors de tots els municipis i el nou bisbe de Menorca, Francesc Conesa, entre altres representants del món social, empresarial, esportiu i associatiu. Tots ells, acompanyant la família d'«Es Diari», encapçalada per Pere Comas, Josep Pons Fraga, Gerard Villalonga, Mariano Yepes, Francisco Tutzó i Guillermo de Olives, membres del Consell d'Administració d'Editorial Menorca.

Noticias relacionadas

Els encarregats de conduir la vetllada van ser Lita Triay i Miquel Cardona, dels departaments de publicitat i de redacció d'«Es Diari». Van anar donant pas a les diferents intervencions, començant per la del bisbe de Menorca. També va intervenir l'editor de la publicació, Josep Pons Fraga, qui va recordar que amb aquest sopar «tancam el 75è aniversari del 'Menorca'», després de «l' extraordinària cloenda al Teatre Principal amb la gala 'Música per a una celebració: 75 anys donant veu a Menorca'». I es referí als 75 anys en què el rotatiu «ha donat veu als menorquins», d'ençà 1941.

Després d'un excel·lent sopar a càrrec de l'equip de Lázaro Alcaide, es van lliurar els premis Protagonistes de la Vida Menorquina, a la investigadora Alícia Sintes, el baix-baríton Simón Orfila, el tenista Joan Bosch, i a Viatges Magon. Així mateix, es van entregar el Premi Mateu Seguí Puntas, d'articles per a menors de 25 anys, a Helena Urbano; el Premi Domingo Marquès de fotografia periodística, que ha guanyat Carles Mascaró, i el Premi Andreu Casasnovas, de reportatge i entrevista, que ha estat per a Àngels Andreu Camps. La nit va acabar amb les intervencions de Maite Salord i Marc Pons.