Sant Antoni 2017

Tots els premiats des ‘Diari’

El sopar de Sant Antoni d’Editorial Menorca acull el lliurament dels seus premis periodístics i els Protagonistes de l’any 2016

|

Valorar:
Més de 250 persones van assistir a aquesta vetllada, celebrada al Restaurant La Minerva, del port de Maó

Més de 250 persones van assistir a aquesta vetllada, celebrada al Restaurant La Minerva, del port de Maó

Javier Coll
Més de 250 persones van assistir a aquesta vetllada, celebrada al Restaurant La Minerva, del port de MaóMés de 250 persones van assistir a aquesta vetllada, celebrada al Restaurant La Minerva, del port de MaóEls premis Protagonistes de la Vida Menorquina van recaure en la investigadora Alícia Sintes, el baix-baríton Simón Orfila, el tEls guanyadors dels premis periodístics i els Protagonistes de l’any 2016

MENORCA «Es Diari» va reunir la nit d'aquest dilluns, un any més, una important representació de la societat menorquina. Va ser en el tradicional Sopar de Sant Antoni, que es celebra cada 16 de gener. Més de 250 persones van assistir a aquesta vetllada, celebrada al Restaurant La Minerva, del port de Maó. Allà hi va ser la presidenta del Consell, Maite Salord, el conseller autonòmic, Marc Pons, el director insular de l'Administració General de l'Estat, Javier López Cerón, batles i regidors de tots els municipis i el nou bisbe de Menorca, Francesc Conesa, entre altres representants del món social, empresarial, esportiu i associatiu. Tots ells, acompanyant la família d'«Es Diari», encapçalada per Pere Comas, Josep Pons Fraga, Gerard Villalonga, Mariano Yepes, Francisco Tutzó i Guillermo de Olives, membres del Consell d'Administració d'Editorial Menorca.

Els encarregats de conduir la vetllada van ser Lita Triay i Miquel Cardona, dels departaments de publicitat i de redacció d'«Es Diari». Van anar donant pas a les diferents intervencions, començant per la del bisbe de Menorca. També va intervenir l'editor de la publicació, Josep Pons Fraga, qui va recordar que amb aquest sopar «tancam el 75è aniversari del 'Menorca'», després de «l' extraordinària cloenda al Teatre Principal amb la gala 'Música per a una celebració: 75 anys donant veu a Menorca'». I es referí als 75 anys en què el rotatiu «ha donat veu als menorquins», d'ençà 1941.

Després d'un excel·lent sopar a càrrec de l'equip de Lázaro Alcaide, es van lliurar els premis Protagonistes de la Vida Menorquina, a la investigadora Alícia Sintes, el baix-baríton Simón Orfila, el tenista Joan Bosch, i a Viatges Magon. Així mateix, es van entregar el Premi Mateu Seguí Puntas, d'articles per a menors de 25 anys, a Helena Urbano; el Premi Domingo Marquès de fotografia periodística, que ha guanyat Carles Mascaró, i el Premi Andreu Casasnovas, de reportatge i entrevista, que ha estat per a Àngels Andreu Camps. La nit va acabar amb les intervencions de Maite Salord i Marc Pons.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

m.perea
Hace más de 4 año

Guida Me gustaria poder entender a que se refiere su comentario

Valoración:menosmas

Guida
Hace más de 4 año

Sabia que es diari Menorca és de dretes i no ho ha disimulat mai , ara bé que convidin a nes sopar a un grupet de gent autoanomenada no sé que cultural? o Jaume III amb fets i escrits d'extrema dreta. Crec que us ho tendrieu que fer mirar per un bon especialista. Quina vergonya ! ! !

Valoración:0menosmas

M.perea
Hace más de 4 año

Si es así estoy de acuerdo con Ud.

Valoración:1menosmas

para m.perea de lector
Hace más de 4 año

Sr.M.Perea,creo que usted no ha entendido la dinamica de estos premios,nunca se ha concedido a los elegidos por el voto popular,es el jurado el que otorga los premios al margen del voto recibido,es una pena porque le tengo muchisimo cariño a nuestro DIARI pero en esto creo de buena fe que no es lo correcto.

Valoración:-7menosmas

m.perea
Hace más de 4 año

La votacion popular para elegir a los Protagonistas de la vida menorquina Hay que respetarla,cada cual puede tener otros preferidos pero la mayoria gana . Alicia.Orfila.Bosch y viajes Magon ademad de Urbano.Mascaro y Andreu son y estan de enhorabiena

Valoración:-3menosmas

Timoner Benejam
Hace más de 4 año

Creo que son unos premios acertados y muy bien conecedidos que premian cuatro magnificas trayectorias: Simón Orfila, Alicia Sintes, Joan Bosch y Viajes Magon.

Valoración:-3menosmas

m.perea
Hace más de 4 año

Felicidades al Diari Menorca en su 75 aniversario. Enhorabuena a los premiados protagonistas de la vida menorquina merecidamente

Valoración:-9menosmas

Lector
Hace más de 4 año

Nuestro querido DIARI tiene muchas virtudes hace muchisimos años que lo compro cada dia para mi es como una pequeña droga pero no es perfecto,me refiero a estos premios anuales por Sant Antoni,las votaciones populares no sirven para nada por lo tanto no son reales de lo que piensa la gente,una verdadera pena porque seria muy interesante saber como piensan de verdad todos los ciudadanos de Menorca.

Valoración:38menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1