Sant Antoni 2017

Joana Gomila: Donar la mà al futur per mirar al passat

Els drets d’infants i refugiats protagonitzen el discurs de l’alcaldessa de Ciutadella

|

Valorar:
L’alcaldessa se va adreçar especialment a infants i joves

L’alcaldessa se va adreçar especialment a infants i joves

Gemma Andreu

El discurs institucional de l'acte d'aquest dilluns, que va pronunciar l'alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila Lluch, va girar entorn al diàleg entre generacions i cultures.

La lluita pel manteniment de la identitat i l'adaptació a les influències d'altres civilitzacions, inherent a la celebració, va prendre un caire actual en les paraules de la batlessa. Es dirigia especialment a infants i jovent, «el present i el futur» de la ciutat. Era, de fet, el públic al qual s'adreçà tot l'acte, amb l'objectiu de recordar el compromís de Ciutadella amb els drets dels infants i adolescents com a Ciutat Amiga de la Infància.

Va expressar la seva voluntat que en la diada d'aquest Sant Antoni els ciutadans més joves esdevinguessin els protagonistes actius i directes de la cerimonialitat de la ciutat. Una ciutat que exemplifica que les poblacions d'avui «són marc de convivència democràtica, de cohesió social i de creativitat o de solidaritat intergeneracional», afirmava. Es referia així a com comparteixen, grans i joves, «Sant Antoni com a marc comú».

[Lea la noticia completa en la edición impresa del 17 de enero en Kiosko y Más]

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

TURandot
Hace más de 4 año

Pues empiece usted dando ejemplo y acoja a refugiados en su casa.

Valoración:2menosmas

cccp
Hace más de 4 año

Aquest discurs no té cap ni peus, a no ser que es miri unicament des d´un punt de vista políticament correcte. Quedar bé i semblar guai és l´unic que els importa. Pura aparença i res més.

Valoración:2menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1