Sant Antoni 2017

Esquitxos gèlids pels animals

Els menorquins, malgrat el fred, han dut a beneir les seves mascotes

|

Valorar:
Benedicció d'animals a Sant Lluís.

Benedicció d'animals a Sant Lluís.

Javier Coll

Malgrat el fred i les baixes temperatures van ser molts els menorquins que han dut les seves mascotes a les diverses benediccions d'animals que es celebren per Sant Antoni als municipis de Menorca. Açò sí es va fer notar el fred i l'assistència va ser menor que en anteriors edicions.

Les beneïdes d'animals van tenir lloc després de les respectives misses en honor a Sant Antoni. Els primers municipi que va celebrar la tradicional benedicció han estat Sant Lluís, Es Migjorn i Fornells, que varen tenir lloc després de les misses de les 10 hores. Després va tocar el torn de Maó, Es Mercadal i Es Castell, a partir del migdia, mentre que a Ciutadella es va celebrar a les 5 del capvespre.

Es varen poder veure animals de tot tipus, encara que varen predominar els cans i els moixos, també varen rebre la benedicció conills, cavalls, canaris, i fins i tot algun hàmster.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

manumenorca
Hace más de 4 año

... resulta curioso que muchas de las personas que ven de lo más normal bendecir bichos son las mismas que ponen el grito en el cielo contra las uniones homosexuales, quejándose de que se les llame también matrimonio... pero bendecir, se pueden echar agüita a los animalitos igual, no problemo... qué hipocresía

Valoración:-4menosmas

Toni
Hace más de 4 año

Y en Alaior seguimos sin hacer nada. Esperemos que el nuevo Obispo nos ayude a levantar la Parroquia de Alaior.

Valoración:4menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1