Els pobles tindran torrades, si el temps vol

TW
1

Algunes de les activitats programades als pobles en el marc de la Diada de Menorca i que es van haver d'ajornar per la tempesta de fred i pluja de la setmana passada, tindran aquest dissabte una nova oportunitat de celebrar-se. Serà, de nou, amb permís del temps.

De moment, diversos ajuntaments ja han anunciat la celebració d'algunes de les activitats que no es van poder celebrar ni el dilluns ni el dimarts, 16 i 17, quan estaven previstos, ni el cap de setmana següent com inicialment es pretenia.


El programa

Ciutadella
Dissabte dia 4 de febrer, concurs de Doma Menorquina Trofeu de Sant Antoni, a les instal·lacions de l'Escola Eqüestre Menorquina, des de les 16 hores.

Noticias relacionadas

Alaior
Dissabte, a les 19 hores, tradicional torrada a sa Plaça i encesa de foguerons al carrer des Ramal. I a les 19.30 h, actuació de la Rondalla i Grup de Ball d'Alaior a sa Plaça.

Ferreries
Dissabte, correfoc a les 19.30 hores, des de l'entrada del camp de futbol i pujant fins a la Plaça d'Espanya, amb la batucada Retrò. A les 20.30 h, ballada popular amb els grups es Penell i Aires des Barranc d'Algendar, i a les 21.30 h, actuació de glosat.

Es Castell
Dissabte, a l'Esplanada, a les 17 hores, taller infantil de màscares; a les 18 h, passacarrers teatralitzat «La Cort dels Fems»; i torrada i revetlla amb Trio Arrels de Menorca, a les 20 h. I a la Sala Multifuncional, cotxes slot des de les 18 h.

Diumenge, a les 11 hores, demostració d'slot a la Sala Multifuncional, i partides ràpides d'escacs a l'Esplanada a les 12 h.