Sant Antoni 2017

Nova oportunitat per a les torrades de Sant Antoni

Si el temps deixa, dissabte es recuperaran alguns actes suspesos la setmana passada

|

Valorar:
preload
Els pobles tindran torrades, si el temps vol

Els pobles tindran torrades, si el temps vol

Algunes de les activitats programades als pobles en el marc de la Diada de Menorca i que es van haver d'ajornar per la tempesta de fred i pluja de la setmana passada, tindran aquest dissabte una nova oportunitat de celebrar-se. Serà, de nou, amb permís del temps.

De moment, diversos ajuntaments ja han anunciat la celebració d'algunes de les activitats que no es van poder celebrar ni el dilluns ni el dimarts, 16 i 17, quan estaven previstos, ni el cap de setmana següent com inicialment es pretenia.


El programa

Ciutadella
Dissabte dia 4 de febrer, concurs de Doma Menorquina Trofeu de Sant Antoni, a les instal·lacions de l'Escola Eqüestre Menorquina, des de les 16 hores.

Alaior
Dissabte, a les 19 hores, tradicional torrada a sa Plaça i encesa de foguerons al carrer des Ramal. I a les 19.30 h, actuació de la Rondalla i Grup de Ball d'Alaior a sa Plaça.

Ferreries
Dissabte, correfoc a les 19.30 hores, des de l'entrada del camp de futbol i pujant fins a la Plaça d'Espanya, amb la batucada Retrò. A les 20.30 h, ballada popular amb els grups es Penell i Aires des Barranc d'Algendar, i a les 21.30 h, actuació de glosat.

Es Castell
Dissabte, a l'Esplanada, a les 17 hores, taller infantil de màscares; a les 18 h, passacarrers teatralitzat «La Cort dels Fems»; i torrada i revetlla amb Trio Arrels de Menorca, a les 20 h. I a la Sala Multifuncional, cotxes slot des de les 18 h.

Diumenge, a les 11 hores, demostració d'slot a la Sala Multifuncional, i partides ràpides d'escacs a l'Esplanada a les 12 h.

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Juas
Hace más de 3 año

Y en mahon???? A claro ya se repartieron los chorizos. O sobrasadas. En sobres y blaks

Valoración:8menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1