La Fira de sa Perdiu celebra as Mercadal la seva trentena edició

El Recinte Firal acull aquest cap de setmana el programa d’actes

|

Valorar:
preload
Menorca Es Mercadal Ayuntamiento presentacion feria perdiz Josep Riud

Josep Riudavets, Regina Sintes y Cristòfol Gomila van presentar ahir la fira.

06-02-2017Gemma Andreu

Va ser el 1987, enguany fa trenta anys, quan es va organitzar per primera la Fira de sa Perdiu de Menorca as Mercadal, gràcies a uns aficionats a la caça amb reclam d'aquesta au gal·liforme que van mostrar al públic la cultura que envoltava aquesta pràctica.

El pròxim cap de setmana, els dies 11 i 12 de febrer, la Societat de Perdigoters de Menorca celebra la XXX Fira de sa Perdiu al Recinte Firal, amb la col·laboració de l'Ajuntament des Mercadal, Consell insular, Real Federación Española de Caza i la Federació Balear de Caça. La fira inclou el concurs propiament dit i una sèrie de activitats complementàries. El guanyador del concurs assistirà al Campionat d'Espanya d'aquesta modalitat, que tindrà lloc a Benejúcar, Alacant.

El dissabte, de les 8 fins les 15 hores, es celebrarà l'exhibició de recorreguts de caça, mentre que de 16 a 18 hores s'oferirà la mostra de gallina menorquina -que es recupera després d'uns anys d'absència- i una demostració de cetreria, a més de diverses activitats per a fillets i filletes i la venda de coques pro-viatge dels alumnes de 6è curs.

El diumenge tindrà lloc el concurs de perdius, amb la demostració de caça amb reclam mascle, i la XXII Mostra de cans de caça, amb la puntuació de bellesa de les diferents races i la prova de caça amb cans de mostra.

Al llarg del matí també hi haurà una sèrie d'iniciatives: mostra de gallines de raça menorquina, exhibició de caça de conill amb fura, demostració de caça pràctica, demostració de caça de tords amb filats, exposició de cetreria, tallers de manualitats per a fillets i adults, mercat de productes agroalimentaris, estudi de l'avifauna de Menorca, demostracions d'obediència amb cans de companyia i una rifa pro-viatge de 6è curs. A les 13.30 hores es farà entrega dels trofeus als guanyadors de les modalitats de perdius, cans i altres i, posteriorment, es celebrarà un dinar per a l'organització, col·laboradors i convidats.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

mercadalenca
Hace más de 3 año

,bien de acuerdo con pocacultura,esta ya puesta se puede jubilar como concejala ya que estamos.... total ya habrá hecho el cupo de todo!mas que una legislatura le ha tocado la loteria a esta,com deim aqui, QUIN MORROOOO!!!!!

Valoración:12menosmas

Pocacultura
Hace más de 3 año

I la regidora cobra un bon sou per fer-se sa foto...i poca cosa més. Moltes perdius i poca cultura. Aixó si...qualcar si que en sap, i vendre ensaïmades.

Valoración:24menosmas

conçiencia neta
Hace más de 3 año

gran dia de trobada sera per caçadors i furtius

ni mitxeres ni cotos,no mos ature ningu

pero aquets dia bone cara ferem i semblara que ningu a fet res mal fet.

Valoración:3menosmas

fulli
Hace más de 3 año

"cu chec chec, cu chec chec, cu chec chec"

Valoración:0menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1