Quique Jiménez, ‘Torito’ es sincera com a pallasso en el seu llibre «Ácido»

El 'showman' menorquí fou entrevistat el dimecres pel programa Hora Punta de La1, per celebrar que fa 15 anys va fer la seva primera aparició televisiva

|

Valorar:

El showman de Ciutadella Quique Jiménez, més conegut com "Torito" en l'espai televisiu, aquests dimecres va fer 15 anys que va sortir per primer cop a la televisió. Per aquest motiu fou entrevistat al programa Hora Punta de Javier Cárdenas.

Torito va aprofitar per presentar el seu llibre «Ácido» (Ediciones B, 2017), on repassa la seva vida com a personatge de la petita pantalla. En aquest volum es descriu com un pallasso a la italiana, un plagiaccio, per l'aspecte que sempre l'ha caracteritzat com a personatge del món del cor: un actor satíric que es cobreix amb peces extravagants i que es burla de la quotidianitat de la vida i del cos vestint-se de manera extravagant i amagant-se en les bromes. Jiménez parla del seu alter ego, del ?Torito?, que «a vegades té tanta força, que quan em despullo d'ell em quedo desprovist d'energia i precís recuperar-me en la soledat de mi mateix, el bé més valuós, la meva intimitat», explica en la descripció del llibre. En el relat reflexiona sobre la seva relació amb el personatge estereotípic i el seu "jo" real.

El col·laborador de Telecinco, que va deixar temporalment la televisió per dedicar-se al seu fill, treu la seva vida íntima de l?armari en unes pàgines on, en paraules seves, «despulla l?ànima». Recull anècdotes i reflexions sobre la seva infància, el seu pas a la fama o el moment en què va donar a conèixer la seva homosexualitat.

El dimecres es complien 15 anys del primer cop en què "Torito" apareixia a la televisió i sortia a la venda el llibre, quelcom que ell mateix es va encarregar de difondre per les xarxes socials.

En el seu compte de Twitter es va mostrar content i il·lusionat per la publicació d'«Ácido». Ara un dels seus pensaments és tallar-se les rastes que tant temps l'han caracteritzat i per les quals una marca li va oferir 10.000 euros.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

TURandot
Hace más de 4 año

No sé que tiene que ver el,gobierno y el IVA y esas cosas. No,soy usuario de dicha cadena pero cuando en alguna otra sale un personaje como este, hay una herramienta muy poderosa contra esto: el mando a distancia.

Valoración:2menosmas

Bing
Hace más de 4 año

Torito, Fabiol de Plata ja !! Viva Siudadela !!

Valoración:-11menosmas

manumenorca
Hace más de 4 año

... Tve está manipulada por los conservadores en el gobierno, los mismos que plasman los recortes en la cultura y mantienen un IVA desproporcionado... no me extraña

Valoración:-9menosmas

a poc apoc
Hace más de 4 año

Que triste es que un friki sea noticia , mientras la cultura Menorquina como El Teatro des Born, escritores, poetas,teatro de Maó , pintores, etc. ni tengan un segundo nunca en la TVE. Basura! esta televisión de todos

Valoración:37menosmas

Bing
Hace más de 4 año

Torito, Fabiol d'Or ja !!

Valoración:-19menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1