Les disfresses tornaran a omplir el carrer de Son Parruquet. | Javier Coll

TW
1

Tot ja és a punt per a l'onzena edició de la Rua Carnavalesca Lluïsera que se celebrarà diumenge migdia a Sant Lluís, en la qual hi prendran part set grups i més de 200 persones.

La desfilada començarà a les 12 hores, al carrer Son Parruquet, i serà un gran aparador de disfresses i propostes, que es disputaran els premis a les millors carrosses i comparses, que s'entregaran al Pavelló Esportiu de Ses Canaletes.

Noticias relacionadas

A més, es comptarà amb la presència de la Colla de Gegants i Capgrossos de Sant Lluís i Llucmaçanes, els percussionistes de la batucada Esclat de Ciutadella, la Banda de Cornetes i Tambors i integrants de l'Escola d'Equitació de Bintaufa. Igualment, l'Ajuntament convida a tothom que s'animi a disfressar-se, per omplir un poc més l'ambient de color i música.

Aquest acte arribarà després de la Rua Infantil que es farà demà pels carrers del centre, i en la qual hi participaran els alumnes de l'escoleta infantil i de les escoles públiques del municipi. El recorregut començarà a les 10 del matí, i ja el capvespre, al poliesportiu, s'hi farà la festa infantil de carnaval.

Així mateix, després d'aquest proper cap de setmana, el següent acte relacionat amb els carnavals es farà dimarts. Es tracte del Ball de Negre i Groc, que tindrà lloc a la Sala Polivalent Albert Camus a partir de les 18 hores, i que precedirà l'enterrament d'en Camestortes, a les 20.30 hores.