TW
1

Es Migjorn Gran celebrarà els carnavals amb diferents esdeveniments, entre demà i dimarts, amb cinc jornades i tres rues en les que les disfresses seran les grans protagonistes.

L'agenda d'activitats s'iniciarà dijous, a les 12 hores, amb la rua que protagonitzaran els fillets i filletes de l'escola Francesc d'Albranca i l'escoleta infantil Xibit, i que donarà pas a la festa de disfresses del col·legi que tindrà lloc l'endemà, divendres, a partir de les 18.30 hores, amb la música de Ritmo Menorca.

Noticias relacionadas

Serà dissabte quan es celebri la tradicional Rua de Carnaval. A les 20 hores sortirà del Pla de l'Església amb l'acompanyament de la Banda de Música, i mentre es faci el recorregut, el jurat haurà de valorar les propostes dels diferents grups participants al concurs de disfresses, per tal de lliurar els premis en l'acte que es farà al Saló Verd, a partir de les 21.30 hores. Un acte, aquest, que donarà pas al ball de carnaval, que serà amenitzat per l'Orquestra Huracán.

Per altra banda, dilluns, a les 21 hores, el Saló Verd acollirà el tradicional Ball des Blanc i Negre, també amb els músics de l'Orquestra Huracán. Una vetllada que donarà pas a la Rua Infantil de dimarts, a partir de les 18 hores. Igual com en la de dissabte, aquesta desfilada començarà al Pla de l'Església, però, en aquest cas, amb l'acompanyament musical de la Banda de Cornetes i Tambors.

Una vegada acabi el recorregut, i també al Saló Verd, es faran jocs infantils per als més petits, i a les 19 hores està previst que comenci la típica torrada de sobrassada i botifarró. Una torrada que serà benèfica per recaptar fonts per a Aspanob, l'Associació de Pares de Fillets amb Càncer de Balears.