Art eqüestre. Els genets, amb els seus cavalls, van demostrar la seva destresa a l’hora de realitzar els diferents exercicis sobre la pista instal·lada a la plaça de l’Esplanada | Gemma Andreu

TW
8

Poesia, cavalls, música o balls populars van ser algunes de les propostes per celebrar a Menorca al Dia de les Illes Balears. Una diada que té un extens programa d'actes, també, durant els propers dies.

Mentre es feia una excursió amb el GOB, per visitar el jaciment de Torelló, amb el seu talaiot, la casa i el mosaic de la basílica, a Maó i Ciutadella s'iniciaven dos tallers de Dj per a joves i amb torrada de productes típics. Un es va fer a la pista de patinatge de la Sínia Costabella, i l'altra a la Plaça de l'Empordà.

Ja al migdia, l'Esplanada de Maó es va omplir de balladors, amb l'acte organitzat pel Grup Folklòric Es Rebost, i que va comptar amb els integrants d'una formació convidada, el grup Estol de Tramuntana, de Sóller.

Noticias relacionadas

Paral·lelament, as Castell es va fer un espectacle eqüestre, a càrrec de Miky Borràs i altres genets, que van oferir una demostració de doma i rejoneo a la pista de terra habilitada a la plaça Esplanada. Uns exercicis que van comptar amb un nombrós públic.


Més actes

El propers actes inclosos en el programa de la diada tindran lloc aquest divendres. A les 19.30 hores, a l'Ajuntament des Castell es farà una conferència sobre cuina tradicional eivissenca; i a la Sala Sa Nostra de Maó (20 hores) s'inaugurarà l'exposició «Obra gràfica de les Illes Balears. Així mateix, a les places d'Espanya, de Ferreries, i Pare Camps, des Mercadal, es faran dues batucades simultànies des de les 20.30 hores, actuacions que es repetiran l'endemà a Sant Lluís, Alaior i Maó.