Els regidors Maria Membrive, Biel Pons i Ana Lia Noval, aquest dijous a Maó | Gemma Andreu

TW
1

Qui millor que una dona per commemorar el Dia Internacional de la Dona! El Teatre Principal de Maó acollirà aquest 19 de març, a partir de les 19 hores, l'espectacle «Las Muchas», un recital de dansa contemporània que comptarà amb la col·laboració especial d'un grup d'aquest col·lectiu social del municipi, majors de 65 anys.

El regidor d'Igualtat, Biel Pons, acompanyat de la integrant del Consell Municipal d'Igualtat, la regidora Maria Membrive, i de la regidora del Partit Popular Ana Lia Noval, va donar compte ahirdels actes del programa local de celebració del Dia Internacional de la Dona, recordat internacionalment cada 8 de març.

La representació d'aquesta funció anirà a càrrec de la companyia de dansa contemporània Mariantonia Oliver, i en la mateixa es podrà veure com aquest grup de dones farà gala d'un gran sentit de la coordinació, ritme i algunes passes de ball.

Per aconseguir aquest nivell de virtuosisme físic comptaran amb l'ajuda i guia de la coreògrafa mallorquina Maria Antònia Oliver.


Cursa de la dona

A part d'aquesta representació al Teatre Principal, esport, cultura i activitats infantils són els grans pilars del programa local, entre els que destaca la IV Cursa de la Dona, al port, a partir de les 10 hores d'aquest 5 de març, a benefici d'Alba i Aspanob; Improaventures, pensada per als més petits a la Biblioteca Pública, a partir de les 18 hores del 6 d'aquest mes.

Per al dia 8 està prevista, a partir a les 16 hores la caminada per la pau, vestides de blanc, des de la plaça de la Pau, de Sant Lluís, fins al parc des Freginal. Una hora més tard, a l'església de Sant Francesc, un grup de fillets representarà l'obra «Maltrato sutil» i a les 20 hores, a l'Ateneu de Maó, començarà el recital de lectura poètica «Homes llegeixen dones», amb acompanyament musical.