Sugrañes i Quintana presentant l’acte | Javier Coll

TW

Els ciutadans podran votar per primera vegada a travès del web de l'Ajuntament d'Alaior la millor façana amb ornaments florals durant la celebració de la tercera edició de Dies de Flors, la qual tindrà lloc a la ciutat entre aquest divendres i el 10 de maig, entre el 12 i 14 del mateix mes a Cala en Porter i entre el 19 i 21 a Son Bou. Així ho van explicar ahir la batlessa, Misericordia Sugrañes, i el regidor de Festes, Rafael Quintana.

El guanyador d'aquest certamen gaudirà d'un cap de setmana a una vil·la de Menorca, gràcies a Viatges Magon. La gent que passi pel Consistori també podrà penjar als hashtags #diesdeflors i #diesdeflorsalaior les fotografies que es facin a un photocall habilitat.

Enguany s'han previst 12 ubicacions municipals decorades amb motius florals, entre les que destaca la incorporació del recentment reformat Pati de sa Lluna.

També serà novetat el sorteig de quatre lots de productes de Biniarbolla entre les persones que deixin a l'Ajuntament les seves dades escrites a un posagots que prèviament hauran aconseguit a la ruta de tapes a quasevol dels 14 establiments de bar i restauració que hi participen.

Un total de 27 comerços també prendran part decorant els seus mostradors. Per altra banda, estan previstes com a activitats complementàries una master class de zumba fitnes, una taula rodona de Sine Dolore, una xerrada sobre l'esport com a transmissor de valors, un festival de jazz, la projecció d'un clàssic com és «La caída del imperio romano» i un concert de violí i piano, organitzat per JJMM.