Els membres del jurat qualificador que va escollir els dibuixos més originals, a la redacció de Es Diari | Sergi Garcia

TW
2

La convocatòria de dibuixos i pintures de les Festes de Sant Joan, organitzada pel MENORCA «Es Diari», per a la Revista Sant Joan 2017 ha obtingut una magnífica resposta, amb la participació d'un gran nombre d'originals.

La temàtica d'aquesta iniciativa, adreçada als alumnes de Quart i Cinquè de Primària de les escoles de Ciutadella, ha consistit en les Festes de Sant Joan de Ciutadella, els seus actes i activitats, celebracions, protagonistes, trobades i la organització de la festa. Els participants han tingut l'oportunitat d'emprar qualsevol tècnica, havent donat llibertat pel que fa a la composició i presentació.

El 10 maig va quedar tancada l'admissió d'originals i després es va reunir, a la Redacció del Diari a Ciutadella, el jurat qualificador, format pel dissenyador gràfic Dani Cardona; el redactor Joan Juanico, coordinador de la Revista Sant Joan d'enguany; Gabriel de Salort, caixer senyor que sortirà enguany en representació del caixer senyor titular del bienni, el seu cosí Llorenç de Salort; Ivan Khanet, dissenyador gràfic i autor de la portada de la revista Sant Joan 2017; i l'editor, Josep Pons Fraga.
En el transcurs de la trobada van ser valorats i analitzats els dibuixos i les pintures rebudes, i després es va fer una selecció per a escollir els tres més originals de cada curs, i que sobresurten per la seva originalitat i contingut, així com composició i tècnica. Aquests sis dibuixos i altres finalistes seran publicats a la publicació.

El lliurament dels premis als guanyadors tindrà lloc el divendres 26 de maig, a les 20 hores, a l'acte de presentació de la Revista Sant Joan 2017 que es celebrarà el Claustre des Seminari.