Sant Joan 2017

El blanc més blanc des Be

Al lloc de Sant Joan Gran van començar a rentar l’anyell emmig d’un bon nombre de familiars, amics i convidats

|

Valorar:

Primera rentada del be de les festes al lloc de Sant Joan Gran

Moltes mans i molta il·lusió és la que hi havia ahir, al lloc de Sant Joan Gran, per col·laborar en la primera rentada des Be de Sant Joan. Va ser, amb la presència de la junta de caixers i acompanyats per amics, familiars i convidats.

Amb sons de fandango de fons, s'homo des Be, Lau Florit, va treure l'anyell de l'estable perquè, davant les cases del lloc, tothom pogués presenciar la primera rentada. Per la banyera hi van passar els membres de la junta de caixers, però també, molts fillets petits i d'altres no tan petits, que van fregar la llana per deixar-la com és, blanca i neta.

Lau Florit, que ha rebut consells d'anteriors homos des Be, afirma que està tranquil. «Diuen que si vas entrenat, la gent, amb la seva il·lusió, t'empeny» fins al final del dia. I ell ho està. «Vaig començar a caminar descalç per Pasqua, i des de maig amb es Be a les espatlles». Un animal, que, per cert, pesa uns trenta quilos.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 2

menorqueta
Hace más de 3 año

josep no te puc contestar perque no entenc s'idioma que escrius, apren un poc d'ortografia que tal vegada tambe t'anira be per entendre altres coses

Valoración:1menosmas

josep
Hace más de 3 año

a n´an ullastre, primera escriu en menorqui no amb "el idioma del imperio", aixo ja et retrata an tomeu juntamen amb tu esteriu millor a la epoca dels primer pobladors de l´illa. a i seguramen faig faltas d´otografia , per que soc de la generacio que va creixa en una epoca nefasta, a von estaban prohibits consavols idiomas que no fosin el" castellano",pero al menos procuro expresarme amb el meu idioma natal no segons qui.

Valoración:-2menosmas

Ullastre
Hace más de 3 año

Ay Josep, se ve que no aprobaste la EGB: en tres lineas escritas por ti cuento hasta 20 faltas ortográficas. Tòful, no bastará con un diccionario, hagamos una colecta y que vuelva a primero de EGB, tanta ignorancia y rencor es sospechosamente malo para la salud mental.

Valoración:2menosmas


Hace más de 3 año

Cordero blanco nuclear Busque, compare…y compre.

Valoración:-4menosmas

Necronomicon
Hace más de 3 año

Veix??? Vaixeu????

Valoración:-3menosmas

Tomeu
Hace más de 3 año

Per aquest tal Josep ; perdona però veig que açò d'esciure un poc decentment no és sa teva especialitat. A s'escola d'adults en s'hivern n'ensenyen. Sant Joan com Sant Llorenç només n'hi ha un en s'any, com Sant Lluís i Sant Jaume i Sant Critòfol, ho entens?

Valoración:5menosmas

Nan
Hace más de 3 año

Si, ses Festes de Sant Joan de Ciutadella, són úniques.

Valoración:15menosmas

josep
Hace más de 3 año

a n´an menorqueta i toful, veix que esteu ancara dins l ´epoca nerdenthal, os aconsello que es poseo las pilas, os penseo de veritat que las festas de sant joan son unicas?, au desperteu i vaixeu a la terra

Valoración:-26menosmas

Xuroi
Hace más de 3 año

Y pen pelat y una bona brassa, que no seria bo es be aquet?

Valoración:-20menosmas

Tòful
Hace más de 3 año

Quan fas els anys, Josep?

Et vull regalar un diccionari.

Valoración:17menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2