Sant Joan 2017

‘Sa Banda’ es deixa escoltar

L’Agrupació obre portes d’un assaig previ a Sant Joan, amb una plaça de la Catedral plena de gent amb ganes de bulla

|

Valorar:

La banda de música interpreta las notes del 'jaleo'

J. G. V.

Va pel camí de convertir-se en un altre dels actes de la prèvia de Sant Joan que s'ha tornat en fix ja per molts de ciutadellencs i ciutadellenques. Després que l'any passat provàs de fer un assaig públic a la placeta del Roser– i es convertís en un autèntic bany de gent amb ganes de festa– anit la Banda de Música de Ciutadella va decidir repetir l'experiència, però ja de manera 'oficial' i a la plaça de la Catedral, molt més ample i espaiosa. Un 'Obrim Portes' de l'Agrupació Musical que dirigeix Joan Mesquida que va ser tot un èxit.

Un concert festiu– i assaig a la vegada– que va servir per als músics per «llevar pols a les partitures de les cançons de la festa i, de pas, sonar peces que hem anat recuperant, d'anys. Es tractava d'obrir al públic un assaig per preparar el repertori de les festes», ens deia ahir, Silve Soler, president de l'Agrupació Musical, entre els ritmes del Jaleo, Na Dolores, Na Joana...

Diumenge de sorpreses

Serà el Diumenge des Be però quan 'Sa Banda' desvetllarà les peces sorpresa d'enguany. «Les peces 'del éxito del verano», bromejava anit, Soler.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

De momento no hay comentarios.