Sant Joan 2017

Josep Coll es manté com a millor fabioler de Ciutadella

En infantil, Enric Juaneda guanya la cinquena edició del Concurs de Sons 2017

|

Valorar:
Imatge del Concurs de Sons de Fabiol d’ahir as Pins, en el moment de sonar-lo n’Enric Juaneda

Imatge del Concurs de Sons de Fabiol d’ahir as Pins, en el moment de sonar-lo n’Enric Juaneda

Gemma Andreu

La plaça des Pins de Ciutadella va coronar ahir vespre, en una placeta plena a vessar, els millors sonadors de fabiol de Ciutadella d'aquest 2017. I el jurat del Concurs de Sons de Fabiol, format enguany per diferents representants dels mitjans de comunicació i els cantants, Índigo i Leonmanso–, va escollir com a millor sonador, en adults, a Josep Coll, que d'aquesta manera repetia triomf de l'any passat. Per darrere d'ell hi quedava en Martí Pons, qui no s'ha perdut cap edició d'aquest concurs que organitzen els germans Torrent Vivó.

Per altra banda, en infantils, era el millor– amb la votació dels aplaudiments del nombrós públic–, Enric Juaneda, vestit de dalt a baix de fabioler; segon hi quedava en Toni Mingorance. La vintena de participants en les diferents edats van haver d'interpretar fins a quatre tonades diferents: Primer toc, Replec, Toc de Dol i Darrer Toc.

Cal destacar Francina Bosch, que repetia un any més i a Andriy Lemekh, d'Ucraïna.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Senyor Capó
Hace más de 3 año

Vaya chorrada, mal mos pesi, no mus fa cap falta es bombo y platillo que tu diSes... es 99% de ciutadellencs no hi guanyam res amb que sa festa s'hagi fet tan mediàtica.Voldriem que no fos així per viurer-la sense cap por de que passi res.Molt agraït que la doni IB3,així es nostres majors la podenveure un poc millor.Lo que guanyam per una banda ho perdem per s'altre. Aquet ''rollo'' que escric es per desfogarme de tots es anti-santjoan que a la primera que veuen una notícia al Menorca ja salten!. Fiets,passau de sa notícia,quedau as vostro poble es dies de sant joan,deixau-nos a noltros decidir com dur ses tradicions....en definitiva, no mus toqueu més es mèrvuls! Mai se me passaria pes cap començar a escriure parides quan xerren de Sant Martí,Sant gaietà o Gràcia...Cada poble que disfruiti de lo que és seu. Au,bones festes a tots es Ciutadellencs i a tots es qui venen a passar ses festes com toca,siguin de Maó,Alaró o Herrera del duque!!

Valoración:5menosmas

JAA
Hace más de 3 año

vaya champrinats. y es jurats? periodistes de tres al cuarto.

Valoración:2menosmas

y tanto
Hace más de 3 año

Vaya chorrada, los ciutadellencs no tenemos ninguna culpa de que se de bombo y platillo a un negociete montado por un bar.

Valoración:10menosmas

Vaya chorrada
Hace más de 3 año

Pues eso, los ciutadellencs ya no saben qué inventar para dar más bombo y platillo a sus fiestas. Y luego se quejan de la masificación.

Valoración:-16menosmas

espantat
Hace más de 3 año

Perdoneu-me, però és molt friki açò. (i sorprenent que s'hagi de destacar l'actuació d'una dona)

Valoración:-10menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1