Les regidores Mina Moll i Membrive | Javier Coll

TW
1

La bona acollida que va tenir l'any passat el Mercat de Nit, ha animat a l'Ajuntament de Maó a organitzar-ne la segona edició. Serà, tots els dimarts d'estiu i coincidint amb les Nits de Música al Carrer.

Les regidores de Fires i Mercats i Comerç i Turisme, Mina Moll i Maria Membrive, van presentar ahir aquest segon Mercat de Nit. «L'any passat va tenir molt bona acollida i enguany hem fet un esforç perquè també vagi bé», exposà Moll, tot indicant que l'horari serà entre les 20 i les 23 hores.

Formaran el mercat una cinquantena de paradetes de productes variats i d'artesania, de roba, bijuteria i pintura, o també de productes d'alimentació. Així mateix, aquesta fira tindrà també una atracció de cavallets ecològics per als petits de la casa.

Aquests expositors estaran repartits entre les places de la Constitució, Espanya i del Carme i els carrers del Sant Crist i del Nord.

El primer Mercat de Nit tindrà lloc aquest proper dimarts, dia 20, i es repetirà setmanalment fins al 29 d'agost. A més, s'ha procurat que l'esdeveniment coincideixi amb un altre programa com és el de Nits de Música al Carrer, per aprofitar el moviment de gent que aconsegueix i que esperen que, de nou, tengui una repercussió positiva en el mercat.