Sant Joan 2017

La il·lusió més blanca

Centenars de persones s'atraquen al número 38 del carrer Lepant per veure es be de Sant Joan

|

Valorar:
L'animal, amb s'homo des be d'enguany, Lau Florit Campins, de fons

L'animal, amb s'homo des be d'enguany, Lau Florit Campins, de fons

Sergi García
L'animal, amb s'homo des be d'enguany, Lau Florit Campins, de fonsTothom volia veure l'animal des de primera filaEls membres de la junta de caixers han fet la seva visita a la cotxeria

Ciutadella té ganes de celebració de Sant Joan, i el carrer Lepant aquest vespre és una gran festa. A les 20 hores ja es vivia un animat ambient entorn del número 38 de la citada via, on tota la nit es vetlla es be, un animal que juntament amb el seu portador, s'homo des be, seran aquest diumenge els grans protagonistes de la jornada.

Desenes de joves esperaven amb paciència a la porta de la cotxeria, on agenollats intentaven trobar entre les escletxes dels taulons un buit pera a poder veure al protagonista. No ha estat fins que faltaven dos minuts perquè el rellotge marqués les nou de la nit quan des de l'interior de la posada ha començat a escoltar-se el so del tambor acompanyat del fabiol. Ha estat llavors quan la multitud, que ja omplia gairebé per complet el carrer Lepant, ha trencat en una gran ovació mentre s'obria la porta. I allí va aparèixer, resplandent, un espectacular exemplar, lluint el seu millor aspecte per a la festa que ja s'ensuma.

Molts fillets en els moments inicials de la vetlla pública per arribar fins a la primera fila.

La festa continuarà avui amb el Diumenge des Be, un jornada que si l'any passat va arribar amb la incertesa i l'amenaça de pluja, aquest any se celebrarà amb un temps excel·lent i unes temperatures que rondaran els 30 graus, encara que amb una sensació menys sofocant que en les últimes jornades gràcies al vent del nord. La intensa jornada començarà a les 9 del matí, amb el primer toc de fabiol a la casa del caixer senyor, des d'on partirà la comitiva per realitzar les primeres visites, com és tradició, a l'Ajuntament i a Cal Bisbe.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

perito
Hace más de 3 año

deu meu cuanta curtor . que es tura a ver les sevas necesitats es be tal com l'amo o no?

Valoración:menosmas

tortura
Hace más de 3 año

BEEEEEEEEEE TIIIC TAAAC TIIIC TAAAC ja queda menys per 26/6/2017

Valoración:-10menosmas

Joan (DeCiutadella)
Hace más de 3 año

A en Lau enhorabona. És un jove agradós. Que tingueu unes bones festes tots: caixers, cavallers, ciutadellencs i que se sent la festa.

Valoración:31menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1