Sant Joan 2017

Xou amb el 'Despacito'

La Banda de Música brinda el primer Jaleo i un animat concert ple de sorpreses musicals

|

Valorar:

Mentre la Comitiva des Be feia la darrera tanda de visites, la festa popular es concentrà entre Es Molí i Calós en l'acte de les avellanes. Les famílies amb infants, sobretot, van ser les protagonistes de la bulla festiva, amb les senalles plenes i llençant-les al vol.

La Banda de Música, dirigida per Joan Mesquida, interpretà el primer Jaleo de les festes davant un públic jove, majoritàriament adolescent, que s'esvalotà amb les notes festives. En el repertori no faltaren clàssics com els passos dobles «El Gato Montés», «Paquito Chocolatero» o «Amparito Roca», ni les cançons populars preferides com «Cants de Sant Joan», «Sa caseta», «Es ruc» o «Alfons III». Tampoc altres temes molt populars que durant el pas dels anys s'han convertit en clàssics durant les festes com «Mediterráneamente» o «Mi gran noche».

Com a novetat es van poder escoltar i ballar dues noves peces menorquines, arranjades pel director: «Qui és aquella morena?» i «Sant Joan es viu així», del cantant Joss, més tres temes molt actuals com «Livin on a prayer», de Bon Jovi, «Sofía», d'Álvaro Soler, «Uptown funk», de Bruno Mars, i com no, l'arxiconegut «Despacito», de Luis Fonsi, amb el que el jovent va cantar i ballar al so de la banda. El xou a sa Contramurada es perllongà fins a la nit, amb la festa ocupant el carrer, amb les portes de les cases obertes, compartint berenetes. El tram de l'avinguda on es concentrà la bulla quedà cobert d'una estora d'avellanes.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Joan (DeCiutadella)
Hace más de 4 año

Jo hi vaig anar una estona i em va semblar "de dalt de tot", com solem dir a Ciutadella. Hi havia música de tots els estils i va ser molt variat. Em va semblar un bon repertori. Si a algú no li va agradar tal vegada és perquè no sabia on anava, perquè cada any sol ser un repertori variat i de tots els temps... Enhorabona a la Banda!!

Valoración:2menosmas

ozzy
Hace más de 4 año

lamentable, no serà per cançons

Valoración:2menosmas

Maite
Hace más de 4 año

i quesquepunyetes hi te que veure na Maite Salord amb aquesta noticia, mecatols. Per cert livin on a prayer de modern no té res. bones festes

Valoración:10menosmas

Manu menorca
Hace más de 4 año

Maite ¿de Salord? Ahora entiendo muchas cosas. Con la nobleza hemos topado

Valoración:-16menosmas

pim
Hace más de 4 año

Normalment cada any a part de ses cançons de sempre, també n'afageixen de populars que s'han fet famoses aquell any, així que ho veig perfecte, un any més sa banda s'ha lluït ! enhorabona!!

Valoración:41menosmas

xou
Hace más de 4 año

Va ser un gran festival, ara bé, vull recordar a tots aquells que es dia des primer jaleo van comentar que aquell grup d'al·lots van fer una empasta amb cançons modernes. Bé idò, tant que volien que sa banda tornés perquè segons els comentaris, no es van tocar temes populars (argument fals) i se'n van tocar massa de moderns, idò ja ho veis, Despacito, 3 vegades, Sofia, Applejack (que encara que molts la considerin un hit menorquí, és d'una grup de Melbourne). Igualment torn a repetir que va ser una gran festa, ja que lo modern també anima, encara que a alguns els hi costi entendre-ho.

Valoración:21menosmas

Juan bagur
Hace más de 4 año

Haber señora Maite de Salord. ¿No cre que ya está bien de intentar ponerse medallas acosta de los menorquines? ¿No cre que ya es hora de ir dimitiendo? QUES QUE TIENE QUE VER DESPACITO CON MENORCA!!! ¿A santo de que la han de promocionar? ¿Porques que la obligan a sonar en san juan a la banda? Ahhhh! Es acaso una indirecta por la carretera??!! Des-pa-cito Menos indirectas y menos ji ji ja ja que la cosa ya es de juicio de guardia!! En fin...

Valoración:-38menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1