TW
3

La vigília de l'inici de les festes va convertir la nit d'aquest dijous els carrers de Ciutadella en un mar de gent, anant i venint, d'un fester a l'altre i visitant les diferents festes organitzades per col·lectius, entitats i bars.

Les opcions eren moltes i, en la majoria, amb el foc i les flames com a grans protagonistes per anar fent caliu de festa. Però no van ser els únics. I és que la nit va tenir un marcat caràcter musical, amb nombroses actuacions repartides per gairebé tota la ciutat. Tampoc hi van faltar els balls tradicionals, com ara, els que protagonitzaren els balladors i els sonadors del grup Arrels de Sant Joan a la placeta de l'Impremta des Racó, al mateix cor de Ses Voltes.

Noticias relacionadas

Els Fru-frús van escampar la seva música

Faltaven vint minuts per les nou del vespre i davall de la porxada de les carnisseries des mercat, asseguts a la petita escala, ja hi havia desenes de persones que esperaven. També, a les terrasses dels establiments de la vora, plenes del tot. I és que eren molts els que aquesta nit tenien una cita. Perquè a Ciutadella, el dia dels festers és sinònim de Fru-frús. Ho és des de 1986 i ho ha estat, també, enguany, amb una nova sortida del grup, en la que va estar acompanyat per un nombrós públic, desitjós de música i molta, molta bulla.


[Llegeixi la notícia completa a l'edició impresa del 23 de juny o a Kiosko y Más o My News]