TW
1

Una cridada al seny i a la responsabilitat. Aquesta ha estat la resposta de la batlessa de Ciutadella, Joana Gomila, a la convidada del caixer senyor, Gabriel de Salord Sintes, com a president de la qualcada. Gomila v ha demanat a cavallers i caixers i a tota la immensa gernació que viu la segona tanda de les festes de Sant Joan que cal molt de seny, sentit de la responsabilitat per part de tothom i mirar de no desbordar les previsions del pla director i el pla d'autoprotecció que regeixen el desenvolupament de les mateixes.

"Sé ben cert —ha dit Joana Gomila en el seu discurs— que tots els ciutadellencs i totes les ciutadellenques demostrareu avui capvespre l'estima per les festes. I que tots i totes actuarem com a voluntaris i voluntàries. Sense excepcions, hem de voler ser voluntaris de Sant Joan. Dependrà de cadascun de nosaltres que els visitants aprendran a estimar Sant Joan, amb sana eufòria, però també amb el més gran respecte. Hem d'aconseguir que es Jocs des Pla d'enguany siguin els millors de la història, com ja ho vam viure l'any passat".

Noticias relacionadas

El caixer senyor, tot eufòric, ha mostrat en seu discurs el compormís amb les festes. "Som aquí per convidar-vos als jocs que avui capvespre organitzam as Pla. Uns jocs plens d'història i tradició que són part de la millor festa del món, Sant Joan", ha exclamat.

I és que "si un dia canvia, ja no serà Sant Joan", ha remarcat. "Si acceptau la meva invitació, as Pla us esperaré, i si algun dia m'heu de mester, al galop tornaré", ha acabat pronunciant.

L'agilitat que marca el ritme de les festes d'enguany ha fet que l'acte de sa convidada hagi començat pocs minuts abans de les 19. La comitiva, idò, ja està llesta per brindar més festa, i de la més espectacular, as Pla.