TW
15

Cinc i cinc de la matinada. Moltíssims sanjoaners omplen els voltants de la parròquia de Sant Francesc de la plaça des Born amb les ganes d'exprémer la festa d'enguany fins al darrer moment. La qualcada desfila fins a la parròquia i acomiada al caixer capellà, Joan Camps, mentre el fabioler, Sebastià Salort, sona les notes per darrera vegada del tambor i fabiol. A poc a poc, lentament, fins a emmudir...

Noticias relacionadas

A continuació, un fort aplaudiment. Un fort aplaudiment per aquest Sant Joan, que ha estat gran en tots els sentits. Sobretot, per la festa ben duita que, tot i la massificació, s'ha celebrat sense grans incidències destacables. I gran també per l'agilitat en el ritme de la festa, com s'ha demostrat als Jocs des Pla, que es van completar en només dues hores, un horari avançat respecte anys anteriors.

Enrere queden hores d'emocions intenses. Els ciutadellencs resetegen els rellotges i inicien un nou compte enrere, el que falta per al Sant Joan de 2018, que estrenarà nova Junta de Caixers. Fins l'any que ve, si Déu vol!