Sant Joan 2017

Adéu a un gran Sant Joan

El fabioler, Sebastià Salort, sona el darrer toc de tambor i fabiol a les cinc i cinc de la matinada

|

Valorar:
Antoni Barber
La qualcada, a les 4.15 de la matinada, a la plaça de la Catedral, abans de la beguda a cas caixer senyor

Cinc i cinc de la matinada. Moltíssims sanjoaners omplen els voltants de la parròquia de Sant Francesc de la plaça des Born amb les ganes d'exprémer la festa d'enguany fins al darrer moment. La qualcada desfila fins a la parròquia i acomiada al caixer capellà, Joan Camps, mentre el fabioler, Sebastià Salort, sona les notes per darrera vegada del tambor i fabiol. A poc a poc, lentament, fins a emmudir...

A continuació, un fort aplaudiment. Un fort aplaudiment per aquest Sant Joan, que ha estat gran en tots els sentits. Sobretot, per la festa ben duita que, tot i la massificació, s'ha celebrat sense grans incidències destacables. I gran també per l'agilitat en el ritme de la festa, com s'ha demostrat als Jocs des Pla, que es van completar en només dues hores, un horari avançat respecte anys anteriors.

Enrere queden hores d'emocions intenses. Els ciutadellencs resetegen els rellotges i inicien un nou compte enrere, el que falta per al Sant Joan de 2018, que estrenarà nova Junta de Caixers. Fins l'any que ve, si Déu vol!

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 2

Menorqui
Hace más de 3 año

Sa policia tant nacional com local de 10. Santa paciencia que han de tenir, tothom sap lo des botils as pla i es born i sa gent ben igual fent s'ase, i lo mes trist es que es que mes gemegan son es cuatre melaos d'aquí. Pocs incidents greus, ferits lleus i molt de control de prevenció!

Valoración:0menosmas

Joan (DeCiutadella)
Hace más de 3 año

Hi ha "comentaristes" que són tant cansats amb els comentaris que sempre roden amb el mateix tema, que no sé com no es cansen de ser tant repetitius. Venir aquí per deixar els comentaris que deixen, ja són ganes d'omplir espai per no res... Cansaaaats!! Si no vos agrada, no vingueu ni ho llegiu perqè ningú vos obliga a fer-ho!!

Valoración:3menosmas

Carolina M.
Hace más de 3 año

Un Gran Sant Joan, si senyor, enhorabona Ciutadella, sou grans I teniu les millores festes, conservau.les I vesiau.les perquè seguesquin perdurant en el temps. Vos heu supera un any mést!

Valoración:14menosmas

Menorci
Hace más de 3 año

Son L'unic que Aquests de "grupo levantina" li donaven una mala espina.. Semblaven trets de grups mooooolt ala dreta... Mare meva..

Valoración:-3menosmas

manumenorca
Hace más de 3 año

... jo no hi vaig anar a sa parròquia, perque ses festes encara no s'han acabat, queden es focs d'artifici d'avui nit...

Valoración:-15menosmas

Mahones
Hace más de 3 año

Una festa única al mon.Preciós.

Valoración:27menosmas

Ciutadellenc
Hace más de 3 año

Tortura no preocupis de qui uns dies concretament 9 de juriol tornarem a xerrar de Sant Joan. Jeje

Valoración:33menosmas

Tortudummie
Hace más de 3 año

Mira quien habla de fanatismo jajajajajajjajaj! Ale y comprate una vida como te dije aguafiestas! Almenos no te volverémos a ver dar tu opinión (si es que eso es dar una opinión) hasta de aqui el año que viene! Gracias a Dios!! PD: aquest descans?? Busca trabajo y una vida! lo necesitas!

Valoración:2menosmas

cabildu
Hace más de 3 año

festes de sant joan de ciutadella de menorca... cuna de todas las fiestas

Valoración:19menosmas

Estimmenorca
Hace más de 3 año

Lo que es de justicia ,es te que di , una enhorabona molt grosa a tots es voluntaris des pla de sant joan , vos mereixeu una placa a un carrer ,gacias per fer posible es jocs des pla que es lo mes perillos de tot .

Valoración:49menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2