La corporació municipal va escollir Calasfonts per presentar el programa de festes | Aj. Es Castell

TW
1

La celebració de Sant Jaume d'enguany tindrà un to musical molt marcat, segons el programa d'activitats fet públic aquest dimarts per una representació de la corporació municipal des Castell encapçalada pel batle, Lluís Camps, així com pels regidors de les festes de Sant Jaume, Jaume Fedelich; de Cultura, Begoña Mercadal, així com també pels edils de l'equip de govern Emilio Díez i Florencio Conde.

Per part de l'oposició només va assistir la portaveu del PSOE, Noemí Gomila. No hi va anar, en canvi, Som Es Castell.

El plat fort de les festes de Sant Jaume de 2017 el constitueix el concert tribut a Queen «Don't stop me now» a càrrec del grup Dios salve a la reina, que tindrà lloc aquest divendres a partir de les 22 hores a l'aparcament de l'escola municipal. Encara que el preu d'entrada és de 26 euros, els residens d'aquest municipi podran accedir-hi pagant només 18.

El recuperat molí ubicat al mig camí a la carretera entre Maó i Es Castell allotjarà el dia 15 un vermut electrònic, el qual tindrà lloc entre les 12 i les 21 hores amb l'animació de diferents DJs.

Sent Es Castell no podien faltar havaneres i per açò el dia 20 es podrà gaudir d'aquest estil musical amb els grups Arrels de Menorca i Sis de Ponent, a partir de les 21 hores, a un marc tan mariner com és Cala Corb.

La música continua present en la programació amb l'actuació del cantant mallorquí Tomeu Penya i Géminis, la banda que habitualment l'acompanya en concerts més multitudinaris. Altra vegada Cala Corb serà l'escenari d'aquesta fita que tindrà lloc el dia 23 a partir de les 22 hores.

Noticias relacionadas

Amb una sortida des de S'Esplanada a partir de les 11.30, el grup musical Bon Ball Tenim escalfarà motors el primer dia de festes, el 24, jornada que tindrà el seu darrer acte a partir de les 12.30 del vespre amb la revetlla a càrrec de les bandes Menorca Sound Machine i Dirty and Homeless.

Menys caixers de Maó

Amb permís de la música, els tradicionals jaleos del 24, a les 20 hores, i del 25, després de Sa Davallada des de l'església del Roser, a partir de les 12 hores, concentraran bona part de l'atenció.

Enguany la qualcada des Castell comptarà amb 60 caixers, tres menys que l'any passat. D'aquest nombre, un està convidat de Maó i vuit més de Sant Lluís. La Junta de Caixers va convidar el 2016 un total de cinc caixers de Maó.

El castell de focs artificials llançat des de l'Illa Plana a mitjanit els dies 25 i 26 anunciarà que les festes de Sant Jaume estaran arribant gairebé al seu final fins el proper any.

Les diferents activitats esportives i el pregó a càrrec del professor de Filosofia Xavier Martín, el dia 22, a partir de les 20.30, completen aquest programa.