Molts dels vehicles que assisteixen a l’acte i que reben la benedicció són fidels a aquesta cita, cada any, i que esdevé una desfilada d’exemplars únics | Josep Bagur Gomila

TW
2

El poble des Migjorn Gran va viure aquest dilluns la celebració de Sant Cristòfol des Sant. Una jornada que va començar el matí amb la diana de la Banda de Cornetes i Tambors, i que va acabar el capvespre amb la tradicional processó i la benedicció de vehicles davant l'Església.

A la parròquia es va celebrar el matí la missa solemne en honor a Sant Cristòfol, i ja el capvespre, al carrer Major, hi va haver l'habitual exposició de vehicles antics, mentre que al Pla de l'Església començava la processó amb la imatge del sant i la Banda de Música des Migjorn. Un acte que va comptar amb la presència del bisbe de Menorca, Francesc Conesa, així com els preveres Llorenç Sales i Joan Camps. Un recorregut que va transcórrer, entre d'altres, pel carrer que duu el nom del patró del poble.

Seguidament, una llarga filera de cotxes, uns d'època, molt antics, d'altres clàssics com els mítics 600, i d'altres més moderns. I també hi van desfilar motos, d'avui i d'ahir, i algunes bicicletes conduïdes per fillets.