Sant Llorenç 2017

Alaior esclata en la festa

Una gran multitud va viure amb els alaiorencs i amb gran alegria el primer dia de celebració de Sant Llorenç

|

Valorar:
preload
Caixe fadrí. Toni Marquès és un cavaller experimentat. Enguany surt a la qualcada per tretzena vegada, ja que va debutar quan no

Caixe fadrí. Toni Marquès és un cavaller experimentat. Enguany surt a la qualcada per tretzena vegada, ja que va debutar quan només tenia nou anys. I enguany és membre de la junta de caixers, portant la bandera de Sant Llorenç

Javier Coll

Alaior ja vibra amb les seves festes de Sant Llorenç i desperta aquest diumenge després d'una nit ben llarga, amb ganes de seguir gaudint del seu ambient alegre.

La primera jornada va començar el matí amb el «Gloriós Sant Llorenç» per part d'una representació de la junta de caixers, que deixà pas a un cercavila pels carrers del centre i, més tard, es va fer la ja tradicional fotografia de família de tots els Llorenços del poble a les escales de l'avinguda Pare Huguet.

Cavalls

Els actes més esperats van començar a les cinc del capvespre, quan el fabioler, Lito Vinent, arribava a les portes de l'Ajuntament per demanar permís per sonar el primer toc de fabiol i començar el replec.

En aquest moment, però, es va produir el primer ensurt de les festes, quan l'ase, al qual la gent va alçar les potes davanteres, va quedar espatarrat, estirat a terra. L'animal no aconseguia posar-se de peu i van haver-li de treure la sella i el van remullar, i amb l'ajuda d'unes quantes persones va tornar a posar-se de peu. Un fet, però, que no va tenir més conseqüències, i l'ase va poder continuar amb el fabioler.

Jaleo

[Lea la noticia completa en la edición impresa del 13 de agosto en Kiosko y Más]

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2

Alaurenca
Hace más de 2 año

Avam, per es ciutadellencs, esteis sonats com deis! Estic contenta per aço, he viscut sant joand amb gent d'alla i un exit. Pero ses meves festes son ses meves i per jo, ses millors! PERO CREC, QUE SANT JOAN, NO ES POT COMPARA AMB CAP, no pk siguin millors, sino, pk no tenen res a veure, nomes es semblen pk tenen cavalls i "gin amb llimonada" pero per el demes....

Valoración:4menosmas

Joana Isabel
Hace más de 2 año

No se....Per sa gent que troba ses festes avorrides....Que no hi vagi.... Crec que ningú esta obligat a anar-hi...

Valoración:22menosmas

Senyor Capó
Hace más de 2 año

Evidentment,sa gent que entra a llegir sa notícia i comentaris serà casi tota alairenca. Negatius a tope per jo. Igualment diré que son espectaculars,potser amb ses de ferre.... Ses millors.

Valoración:-4menosmas

Senyor Capó
Hace más de 2 año

Per es pinero..... si mus mencionau sempre, per colca cosa serà. He viscut moltíssimes festes com si fos des poble de cada festa, sigui alaior,ferre,maó,es castell.... rodejat de gent local.És lo que té tenir amics per tot Menorca.Tot molt guapo i amb sentiment. Pero no fotem! Sant Joan es sa primera de calendari,antiguitat,espectacularitat i encara que no agradi de SENTIMENT. esteim així de sonats.Ho sabem i mus agrada.

Valoración:-6menosmas

A Los Pinos
Hace más de 2 año

Tienes razón. No hace muchis años todos los pueblos de Menorca - incluso Mahon- celebraban las fiestas por San Juan. Luego, se de idió que cada pueblo las celebraran por la featividad de su patron.

Valoración:4menosmas

menorqueta
Hace más de 2 año

Para Los Pinos, hay por lo menos un centenar de diferencias y detalles distintos, pero bueno tu a lo tuyo nombrais Sant Joan hasta en estas noticias por algo sera...

Valoración:-15menosmas

Anna
Hace más de 2 año

Qué cansinos esto es como la película de la marmota se repite semana tras semana que aburrimiento por favor

Valoración:-26menosmas

Anonimo
Hace más de 2 año

Si, todo muy bonito, quitando las 3 peleas que hubo, 1 de ellas grave. Juesto después del jaleo empezó una pelea con un caixer, no se el motivo, pero acabaron en el suelo, y al no haber policía local por que se habían retirado tuvo que intervenir protección civil. Una pena que se vea esto.

Valoración:20menosmas

manumenorca
Hace más de 2 año

... bones festes d'Alaior, es celebren ses festes des poble d'Alaior,... i qui s'ho passa bé son els habitants des municipi i tots es visitans que hi anirem a fer una ullada...

Valoración:17menosmas

Getafe
Hace más de 2 año

Que aburrimiento de fiestas, todas son iguales, caballos, música repetitiva.. menos mal del alcohol!!!!!!

Valoración:-77menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 2