Sant Climent 2017

45 cavallers per les festes de Sant Climent

El poble ja ho té tot a punt per donar la benvinguda a les festes dels 200 anys de la localitat

|

Valorar:
preload
Menorca Mao Junta Caixers de Sant Climent

Nou bienni. La renovada qualcada compta amb un total de 45 cavallers entre els quals hi ha els membres de la Junta, estant molts d’ells presents en altres festes d’aquest estiu.

17-08-2017 | Javier Coll

Tot preparat per rebre unes festes que commemoren els 200 anys de Sant Climent com a poble. Per a l'ocasió, es presenta una nova Junta de Caixers que encapçalarà una qualcada de 45 cavallers, els quals prendran el protagonisme al llarg del cap de setmana. Com a novetats dins els seus components, en Toni Vidal passa a ser caixer batle després d'haver estat vocal a Llucmaçanes, intercanviant càrrec amb n'Esther Parpal respecte a les festes anteriors.

Mentrestant, en Joan Pons serà el portador de la bandera com a caixer fadrí. Pel que fa a la resta, Joan Tutzó, capellana de Llucmaçanes i Alaior, repeteix càrrec a Sant Climent. Com a caixer casat tornam a tenir en José Pons (Joselito) i, com a caixer pagès, en Lluís Riera, que també realitzen el mateix paper de Llucmaçanes al l'igual que el fabioler, Víctor Pons, i dos dels vocals com són en Joan Seguí i en Tumeu Torrent. Sens dubte, han estat setmanes de molta feina per a una Junta que, de nou, es reuneix damunt el cavall per tractar d'oferir al poble les millors festes possibles en un any molt especial per als santclimenters.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

car
Hace más de 2 año

animos y suerte para todos. bones festas de sant Climent

Valoración:4menosmas

Un de Sant Climent
Hace más de 2 año

Moltes gracies Joan, igualment.

Valoración:5menosmas

Joan (DeCiutadella)
Hace más de 2 año

Bones festes. Que Sant Climent ens acompanyi tot l'any.

Valoración:15menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1