Sant Bartomeu 2017

El jaleo de Sant Bartomeu, amb 120 caixers

55 cavallers sortiran els dos dies, mentre que 35 participaran nomes a una qualcada

|

Valorar:
El Pla de l'Església serà un any més el punt més festiu de Ferreries

El Pla de l'Església serà un any més el punt més festiu de Ferreries

Gemma Andreu

Cent vint cavallers, repartits entre els dos dies de la festa, seran els encarregats de fer vibrar a tot el poble de Ferreries amb els seus cavalls i a ritme de les melodies de la banda. Cinquanta cavallers sortiran els dos dies mentre que trenta-cinc persones només sortiran un dia. En total, vuitanta-cinc caixers cada dia.

Davant de tot, Sílvia Pons Martí serà l'encarregada de fer sonar el tambor i el fabiol, despertant l'emoció de múltiples veïns i visitants.

La Junta de Caixers d'enguany està formada per cares noves i no tan noves. La caixera batlessa per exemple serà Enriqueta Camps Cardona, regidora que ja havia ocupat el mateix càrrec abans en dues ocasions.

Com és tradició, la nova composició de la Junta de Caixers es va donar a conèixer dia 17 de gener, el dia de Sant Antoni.

Enguany una de les novetats principals dintre de la programació dels actes festius és que per primera vegada l'aigua-ros no es repartirà el dia de Sant Bartomeu. El repartiment es produirà el dissabte de les festes, dimecres 23, al mateix temps que es reparteixin les candeletes, després de l'entrega de la bandera. A causa d'algunes queixes de caixers s'ha posat en marxa aquesta prova, segons informen des de la corporació. Anys anteriors l'aigua-ros es repartia pel poble després de la missa solemne del dia.

Una altra novetat d'enguany és que el llançament de focs artificials i la traca final de festes serà dia 25 a les 22.30 h de la nit.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Llorenç
Hace más de 3 año

Açò d'asigo ros abans de sortir sa qualcada i també abans de ses completes NO TOCA. A n'aquest pas l'any que ve també hi posareu sa samba , no?. Per favor invents NO.

Valoración:4menosmas

ferreienc
Hace más de 3 año

me parece muy acertada el cambio de horario de los fuegos. lo que ya no me gusta tanto es el lugar desde donde los lanzaran. me parece algo peligroso Bones festes de Sant Bartomeu a tothom

Valoración:3menosmas

Biel
Hace más de 3 año

Massa caixers

Valoración:10menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1