Festes de Gràcia 2017

Maó desperta amb ganes de festa

El berenar del Camí des Castell, molt animat, ha estat l'epicentre festiu del matí del dissabte de Gràcia

| |

Valorar:
Javier Coll

Maó s'ha aixecat aquest dematí amb moltes ganes de festa. A partir del capvespre, es succeiran hores d'emocions molt intenses, i per açò, cal tenir moltes forces.

Una vegada més, el berenar al Camí des Castell ha estat l'epicentre festiu d'aquest matí. Organitzar des de fa més de vint anys, ja és una cita obligada. I ningú no hi falta. Hi eren la presidenta en funcions del Consell, Maite Salord; bona part dels regidors de l'Ajuntament, encapçalats per la batlessa Conxa Juanola i un centenar de veïns.

Sonava amb força «Anem a xauxa» de Joana Pons quan el carrer va començar a omplir-se d'ambient, i d'àpats ben menorquins. Pilotes, carn amb salsa, callos, truites de patata, panets de camot, sobrassada i formatge, formatjades i rubiols, entre moltes altres van permetre que els caixers agafessin forces per una jornada ben intensa.

El pregoner popular, Joan Sans, també ha anunciat l'inici de la festa.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Joana Isabel.
Hace más de 3 año

No vaig coneixer mai a "YURCA" ...Però m'agrada que per ses festes patronals i dates memorables es recordi sa gent que hem estimat i ja no es amb noltros

Valoración:7menosmas

sedebesaber
Hace más de 3 año

ayer hubo un accidente en una atracción de la feria se debería saber q paso y si es segura. se llevaron a un niño en ambulancia al hospital .gracias

Valoración:5menosmas

Crítico
Hace más de 3 año

Un sentido recuerdo para YURCA, EPD, creador de este desayuno y alma de este momento.

Valoración:13menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1