Festes de Gràcia 2017

La festa dóna pas al sentit religiós

La Missa de Caixers, oficiada pel vicari general de la Diócesis Gerad Villalonga, comença a les 11,15 hores

|

Valorar:
Gemma Andreu

Un cop completat el replec i fet el tradicional recorregut pels carrers i places de Maó, els caixers i cavallers han deixat els cavalls, i s'han dirigit en comitiva a cercar la imatge de la Verge de Mare de Déu de Gràcia, i anar cap a l'església de Santa Maria a celebrar la Missa de Caixers.

La Missa, que ha començat devers les 11,15 hores en una església plena a vessar, està oficiada pel vicari general de la Diócesis, Gerard Villalonga, concelebrada per el rector de Santa Maria, Joan Miquel Sastre i el caixer capellà, Llorenç Sales.

La Missa ha acabat una hora després, devers les 12,15 hores. Els cavallers han sortit de l'església i han repicat les campanes, per anunciar que queda poc per començar el jaleo del dia gran de Maó.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Miquel
Hace más de 3 año

Totes ses festes han tingut el seu origen des de la mateixa terra i per celebrar una bona anyada o una bona collita o simplement sa matança des porc (senyal que hi hauria menjar per dur a sa boca ) ses coses aquestes prenien un caire festiu , final d'hivern, solstici d'estiu, ect. ect. Després van venir ses religions de torn que hi van ficar sa ses creences i se les van voler fer seves com encar m'hos prediquen avui en dia. É sa meva a opinió que esper veure publicada. Gràcies.

Valoración:1menosmas

manumenorca
Hace más de 3 año

... no tenc rés més qu'afegir a lo que ja ha dit en josep, que ha estat prou clar i encertat,... i per açó l'he valorat en positiu... ara bones festes a tothom, la noche me confunde... demà sera un altre dia

Valoración:-8menosmas

josep
Hace más de 3 año

beb segons tu els que siguin ateos o d´altres religions no i podan participar, i si es una festa religiosa, a bon quedan els cavalls, els balls, borratcheras etc nomes tindrian que ferse misas i rosaris, viure per veure.

Valoración:3menosmas

Bep
Hace más de 3 año

En Josep hauria de saber que la festa es relugiosa. Es fa en honor de la oatrona de Maó la Mare de Deu de Gracia. Ningú li obliga a participar-hi. Com han dit altres, si no vol, o no li agrada, que no hi participi. Pero si que hsuria d'aprfndre un poc de historia i de l'origen de la festa. La ignorancia es molt atrevida!.

Valoración:5menosmas

vip
Hace más de 3 año

manumenorca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! on ets?????

Valoración:5menosmas

josep
Hace más de 3 año

a piali i a rita nomes els i faix observar, que en nom de las religions i dic totas s´an fet verdaderas barbaritats, nomes este que veure, lo que desta pasan arran a tot el mont

Valoración:7menosmas

Piali
Hace más de 3 año

Josep si no vols anar a misa no hi vagis ningu et trobara a faltar

Valoración:11menosmas

Rita
Hace más de 3 año

A sr. josep: com que vostè no podrà canviar això, faixi com a les eleccions, voti al menys dolent. I segurament sap que hi ha religions molt més perverses. Més valdria que els que pensen igual en fossin conscients abans de obrir la boca.

Valoración:-2menosmas

josep
Hace más de 3 año

increible que en ple sigle XXI, encara la religions estiguin per sobre de tot, aixo li dic fanatisme que no portan a cap lloc, si no tot lo contrari.

Valoración:-14menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1