Es Mercadal custodia la clau

Les quatre gotes que van cauren al poble no van impedir la primera jornada de Sant Nicolau i aquest diumenge es preveu poder pujar al Toro

|

Valorar:
preload
Els caixers fadrins de tots els pobles i una trentena de cavallers més, encapçalats pel fabioler

Els caixers fadrins de tots els pobles i una trentena de cavallers més, encapçalats pel fabioler

Sergi Garcia

Passades les darreres festes de poble, les de la Mare de Déu de Gràcia, Es Mercadal va viure ahir la primera de les dues jornades de Sant Nicolau, aquelles que tanquen les festes en clau. Açò sí, amb permís del cel, que tot i deixar caure unes gotes no va dificultar-ne la celebració.

El capvespre les campanes de Sant Martí anunciaven l'inici dels actes, el primer amb els gegants des Mercadal, portats per membres de la Colla de Maó, que hagueren de reduir el recorregut pel temps.

Quant a la qualcada, va poder completar els actes amb normalitat, amb els caixers fadrins de tots els pobles i una trentena de cavallers més. Tots, encapçalats pel fabioler, Francesc Gomila. Sant Nicolau viurà avui el segon dia de festes amb la pujada al Toro, si el temps ho permet, on es farà la missa de caixers (11 h), el jaleo i la beguda. Hi haurà un servei d'autobús gratuït des de les 9.30 a les 16 hores perquè tothom qui ho vulgui pugui presenciar els actes.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios

De momento no hay comentarios.