Joies sobre rodes

86 cotxes antics prenen part en la X Trobada Balear de Vehicles Clàssics

|

Valorar:
preload
L’aparcament de l’estació marítima de Maó es convertí el migdia en un autèntic museu dedicat al món de les quatre rodes

L’aparcament de l’estació marítima de Maó es convertí el migdia en un autèntic museu dedicat al món de les quatre rodes

14-10-2017 | Javier Coll

Des d'un Chevrolet Confederate de 1932 a un Seat 600 dels anys 60, passant per qualque Rolls Royce, un Stingray Corvette, un Triumph Herald 1200 o un Buick Super Sedanette de 1949. Aquests són només alguns dels cotxes que es poden veure circular aquest cap de setmana per les carreteres menorquins, gràcies a la X Trobada Balear de Vehicles Clàssics que organitza l'Antic Motor Club de Menorca.

En total són 86 els cotxes que participen en aquesta nova convocatòria, dels quals una seixantena provenen de les associacions Cotxes Antics de Mallorca, Veteran Cars i Club Mini, també de l'illa veïna, i el Club de Cotxos Antics d'Eivissa. Entitats a les quals uneix la passió per aquestes joies de les quatre rodes.

[Lea la noticia completa en la edición impresa del 15 de octubre en Kiosko y Más o My News]

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Lluc Orfila
Hace un año

a jo m'encanten els cotxes antics.ja es una cosa que n'hi ha poques a n'el món aixi que esper que es siguin conservant aquestes preciositats.

Valoración:1menosmas

Tomeu
Hace un año

Buena iniciativa...ahora a por las motos antiguas.

Valoración:3menosmas

Jordi Sintes
Hace un año

Hola Bon dia, ahir va ser un dia de els que vaig batre algún record que tinc de fer fotos no en un sol dia sino en un sol momento seguit, van ser unas casi mil fotos..de detalls de els cotches, faer feina desde las 14 horas fins las 17 horas, o sigui 3 horas seguidas i crec que vaig fer fotos extraordinarias, que encara no hi tingut tenps de pasarlas al ordenador i tinc moltes ganas de veurals, entre ellas me vaig fer com uns 8 0 10 autorretrats ambs els reflexes de lasparts metálicas i tambe de els miralls. esper,ho fer mes endevant un audiovisual amb aquet reportatje, salut

Valoración:7menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1