Nit de terror, tallers i festes

Passadissos o cases esfereidores, activitats infantils, música o màgia van ser protagonistes de la vetllada de Halloween

|

Valorar:
preload
Alaior. Els més petits s’ho van passar d’allò més bé. Es van pintar la cara i, amb cares terrorífiques, contribuïren a crear aqu

Alaior. Els més petits s’ho van passar d’allò més bé. Es van pintar la cara i, amb cares terrorífiques, contribuïren a crear aquesta ambientació tan especial.

Gemma Andreu

La tradició anglosaxona de Halloween va ser de nou motiu d'una gran quantitat d'activitats, tant el capvespre com la nit d'aquest dimarts, arreu de Menorca. I n'hi va haver per a tots els gustos, encara que van predominar les festes i els passadissos del terror.

Les ambientacions terrorífiques van ser protagonistes en indrets com el Centre Municipal d'Art de Ciutadella, el Casal Jove o el local de l'Associació de Veïns Capitán Doria de Maó, o el Molí de Baix de Sant Lluís, convertit en aquesta ocasió en el Molí del Terror, pel qual van passar els joves del municipi, fent front al desafiament preparat. Així mateix, van tenir dos túnels del terror as Castell, a la plaça des Mercat i a l'antiga escoleta Es Soleiet, a càrrec del Club Judo Es Castell.


[Lea la noticia completa en la edición impresa del 01 de noviembre en Kiosko y Más]

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

manumenorca
Hace más de 2 año

... menos mal que no apareció nadie vestido de Holyween, eso sí que hubiese sido terrorífico, pero de verdad...

Valoración:-4menosmas

Joan (DeCiutadella)
Hace más de 2 año

Ahir, anant pel carrer, una parella va dir que açò era com un carnaval adelantat perquè els fiets puguin passar-s'ho bé... A jo me sembla que voler copiar festes "perquè sí"... Si començam a copiar el que ens agrada de fora, arribarà que el que ens és propi ja no tindrà ni sentit ni lògica. Val més que preservem el que ens identifica. Per cert, m'ha agradat es primer comentari que hi ha aquí. Un 10 per ell.

Valoración:14menosmas

De què anam?
Hace más de 2 año

I després ens queixam de que copien ses nostres festes!!!

Valoración:23menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1