A la fira hi ha figuretes de betlem antigues, que van atreure l’atenció dels més petits | Josep Bagur Gomila

TW
1

Figuretes de betlem, antiguitats, objectes per a regal de tot tipus com ara bosses de cuir, articles de bijuteria i joieria, capsetes de llenya, marcs de fotos, torrons, fruita, formatges i embotits són només alguns dels productes que es poden trobar en la XV Fira de Nadal que, des d'aquest dissabte, se celebra a la Plaça d'Espanya, de Ferreries.

El temps amenaçant d'ahir dematí no va evitar que l'esdeveniment quedés inaugurat abans del migdia, en un acte per al qual es va comptar amb les nadales de la Banda Juvenil de l'Ateneu Musical de Ferreries.

Noticias relacionadas

Els comerciants es mostraven il·lusionats de participar en aquesta nova fira, en un poble on «cuiden molt l'artesania i ofereixen un tracte molt bo als expositors, amb una organització molt bona», segons afirmava ahir Marga Moll. Un fet que dóna com a resultat una fira atractiva i «bastant animada, amb gent que mira molt però que també compra».

També Verónica Pérez manifestava les «bones perspectives» d'aquesta edició. Amb només unes hores «ja ha vingut bastanta gent i esperam que el migdia i el capvespre encara en vengui més». Hi ajudaran les activitats paral·leles que es fan.

Després de les primeres propostes del dissabte, aquest diumenge la fira estarà oberta de 10 a 14 hores i comptarà amb diversos tallers. Se'n farà un de decoració nadalenca, a càrrec de Sílvia Vivó, a les 10.30 hores, al qual seguiran un altre de rebosteria, a càrrec del Turronero (11 h), de coronetes de flors per al cabell i per decorar portes amb Menorca Flower (12) i de nadales, amb el grup Llunes Brunes (12.30).