Navidad 2017

Un sopar de Nadal per a persones necessitades

Fra Roger i Caritas s’alien per quart any per preparar 350 menús

|

Valorar:
preload
Alguns dels cuiners de Fra Roger amb representants de Caritas.

Alguns dels cuiners de Fra Roger amb representants de Caritas.

Caritas

El Nadal és època on la solidaritat es veu més reflectida i per açò l'associació gastronòmica i cultural Fra Roger col·labora amb Caritas per quart any consecutiu, perquè persones sense recursos econòmics també puguin gaudir d'un menú nadalenc.

Gràcies a la inicativa «Un sopar de Nadal per a tothom», 14 xefs cuinaran un total de 350 menús de la nit de Nadal.

Aquesta carta estarà integrada per oliaigua d'hivern, acompanyat d'un bunyol de formatge amb una punteta de figat, pilotes amb salsa de safrà i greixera de patates.

Cal dir que el plat de pilotes amb salsa de safrà està inspirat en la recepta número 17 del llibre «Art de la Cuina» de Fra Roger.

Tots els plats s'elaboraran amb productes locals, servits per Agroilla, Omar Zola -iSafra, Sa Cooperativa del Camp, Cooperativa Sant Crispin, S'Hort des Pont i Menaje Menorca.

Miquel Mariano -ja retirat- i Dani Florit, de Ca N'Aguedet; Joan Bagur, de Rels; Tolo Carrasco, de Ses Voltes - Grup Recibaria; Patrick James, de Pan y Vino; Sílvia Anglada, des Tast de na Silvia; Felip Llufriu, de Mon; Juan Carlos García, The Tapas -Fábrica Farry; Joan Puigpelat, del Café Marés; Dani Mesquida, com a xef privat; Oriol Castells i Marco Collado, des Ses Forquilles - Rais, Sol Pons, de l'Hotel Jardí Ses Bruixes; David Coca, de Sa Llagosta - Ses Salines i Laura Garriga, de Es Festuc, són els cuiners que s'han presentat voluntaris.

16 parròquies

Els voluntaris de Caritas repartiran aquest divendres les racions ja cuinades entre les 16 parròquies de Menorca, amb les que treballa habitualment aquesta entitat.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

manumenorca
Hace más de 2 año

... gran iniciativa la de la asociación Fra Rotger, aunque sería mejor si se hubiese aliado con Cruz Roja o los servicios sociales de los ayuntamientos respectivos... las parroquias NO son sitios donde repartir comida, no son una ONG

Valoración:4menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1