TW
0

Els menorquins van rebre l'any nou amb la màxima alegria possible. I hi va haver celebracions per a tots els gustos, des de les més casolanes a les viscudes a les principals places dels pobles, passant per festes i sopars a diferents establiments.

Al carrer, les darreres hores del 2017 es van viure de diferent manera en funció de les activitats programades als municipis. En alguns casos hi havia festes prèvies a la mitjanit, per anar fent caliu de cara a les campanades, i d'altres esdeveniments que van començar després d'haver menjat els dotze grans de rem.

A Maó, van ser molts els que van celebrar l'entrada al nou any, reunits a la Plaça Constitució, on mitja hora abans del canvi d'any ja hi havia música mentre anaven arribant tots els que van escoltar les campanades del rellotge que presideix la façana de les Cases Consistorials.

Noticias relacionadas

A les campanades van seguir els brindis per desitjar un millor 2018, enmig d'un gran ambient, mentre que al pavelló de Sínia Costabella ja era tot a punt per començar la revetlla d'any nou. Allà hi van actuar durant unes hores Los niños de la Mari i Dj Kike Sastre, posant així música a les primeres hores del nou any.

Més festes

Les campanades es van celebrar també, per exemple, a la plaça de la Catedral de Ciutadella, a Cas Contramestre de Fornells, al Pla de sa Creu de Sant Lluís, al Pla de l'Església des Migjorn Gran o a l'Esplanada des Castell. Mentre que a altres pobles com Alaior, Es Mercadal o Ferreries, les festes organitzades després de la mitjanit, van reunir desenes de persones disposades a viure amb intensitat les primeres hores de l'any.

A Ciutadella, el principal esdeveniment va ser al Casino 17 de Gener, on els assistents van gaudir al màxim de la festa preparada, amb la millor música i cava per celebrar de la millor manera la nit de cap d'any.