Sant Antoni 2018

Sant Antoni gastronòmic

Les torrades de sobrassada i botifarró i les ballades populars, els protagonistes

|

Valorar:
preload
El grup Es Rebost va posar la nota musical i de dansa

El grup Es Rebost va posar la nota musical i de dansa

16-01-2018Gemma Andreu

La festivitat de Sant Antoni no seria la mateixa sense les clàssiques torrades de sobrassada i botifarró i ballades populars, queaquest dimarts es van celebrar a gairebé totes les poblacions de Menorca, al contrari que l'any passat on la pluja va ser la vertadera protagonista.

A Maó es van celebrar a Sant Climent, Llucmaçanes i al Claustre del Carme, on també va actuar el grup folklòric Es Rebost. També es va traslladar la imatge del Sant Antoni des de l'antiga església de Sant Antoni, a S'Arraval, acompanyat dels gegants de Sant Antoni de Maó i la Colla de Geganters de Llucmaçanes.

Per la seva part, Sa Xaranga des Xubec va protagonitzar una cercavila fins al Claustre del Carme des de Ses Moreres

Actuacions musicals

A Alaior, la Rondalla i Grup de Ball d'aquesta població va amenitzar el capvespre a Sa Plaça, mentre que a Cala en Porter ho va fer Pinyeta Pinyol.

El Trio Arrels de Menorca i el grup Petit Komité, as Castell; l'Escola de Música i Dansa des Mercadal, el grup No Hi Som Tots, a Fornells; i Es Penell i Aires des Barranc d'Algendar, a Ferreries, van posar el punt musical a una tradicional vetllada on el bon ambient va ser el protagonista.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Sabores
Hace más de 2 año

Recuerdo esos años que el sabor de un sobrasada era lo mejor que podías tener en estos días. Ese olor a carbón y mezcla de sobrasadas.

Lastima que a día de hoy se tire a por una ...... salchicha embutida de gran superficie sin sabor sin olor. Y que se permita llamar sobrasada a dicha salchicha y lo peor que en algunos puntos de fiesta de ayer se venda dicha salchicha , como producto de menorca.

Valoración:6menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1