Sant Antoni 2018

La tradició de les beneïdes d’animals

Molts de cavalls i de cans i molt poques espècies exòtiques es van veure a les cerimònies de benedicció que es van fer a la majoria de les poblacions menorquines amb motiu de la festivitat del sant patró de les bèsties

|

Valorar:
preload
Benedicció d'animals a Sant Lluís

Benedicció d'animals a Sant Lluís

17-01-2018Gemma Andreu
Benedicció d'animals a Sant LluísBenedicció d'animals a Sant LluísBenedicció d'animals a Sant LluísBeneïda d'animals a Maó

Durant el matí d'aquest dimecres s'ha celebrat com és tradició la benedicció d'animals a diferents poblacions de l'Illa.

A Maó va ser Joan Tutzó, rector de la parròquia Sant Antoni Abat, acompanyat de Joan Miquel Sastre i Llorenç Sales qui s'encarregà de beneir les mascotes. Al Cós de Gràcia de Maó van passar primer de tot dos gegants de Llucmaçanes, la Banda de Música i la imatge de Sant Antoni per obrir pas als animals encapçalats pels de major mida.

Sant Lluís, es Castell, es Mercadal, es Migjon i Fornells van ser les altres localitats en què es va viure al matí la tradició de beneir animals per Sant Antoni. A Ciutadella la beneïda es va fer al capvespre per no coincidir amb la processó dels Tres Tocs.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios

De momento no hay comentarios.